2777
2789
عنوان

ینی ما مسخره اسم☹️😐😂

304 بازدید | 37 پست

الان یه تاپیک دیدم که نوشته زنو شوهرا تو جمع به هم دست بزنن یا حرف عاشقونه بزنن اکثرا نوشتن خیلی زشته 

حالا من شوهرم جلو خانوادش و خانواده من ممکنه وقتی نشستیم جلو جمع بقلم کنه و بوسم کنه😂 یا جلو مامان باباش لپمو گاز میگیره  بغلم میکنه حرف خوبم میزنه با خنده  و این چیزا ینی ما خیلی مسخره ایم؟🤣🤣🤣

بدم میاد 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من جلوی باباش اینطور نیست اما جلو مادرش چرا راحته اما من از خجالت آب میشم و هی ابرو ميندازم بالا که زشته

💕🧚‍♀️                                               

نه مسخره نیستید هرکس یه جوریه ولی به نظرم من اشتراک گذاشتن لحطات شخصی کلا چیز جالبی نیس

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بقیه رو نمیدونم بشخصه ازین کار چندشم میشه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

من دوست ندارم خجالت میکشم البته خجالتم نمی‌کشیدم شوهرم کلا اهل ماچ و بوس و بغل نیست 🤭

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...