2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده شوهرم

572 بازدید | 25 پست

خانم ها ،همسرم مدام میگه قبل ازدواج با تو من و خانواده ام همیشه به سفر بودیم.دو تا خواهر بزرگ و یه جاری کوچیک تر از خودم دارم  و میگه باید با اینا بریم مسافرت.البته از اون مسافرت گدا بازی ها که تو جاده املت میخورن.خخخخ.حالا که جاریم اومده و دندان پزشکی نمیدونه همین رویه است یا خیر.پدر و مادرش که خیلی پیرن حتما میان تو ماشین ما یا جاری.قبلا سفر کوتاه رفتم اصلا خوب نبوده نمی‌دونم چکار کنم.گفتم نمیام.میگه پس برو خونه بابات .واقعا بی شعوره....نمی‌فهمه منم حق دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ولی نه کاری کن و نه خودت بهشون بچسبون 

کلا بیخیالشون باش 

سعی کن دور باشی ازشون 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
واقعا.با دستهای کثیف روی رو فرشی.من خوشم نمیاد

قبل ازدواج روی خانواده همسرت شناخت نداشتی؟

از لحاظ فرهنگی بهم نمیخوردین

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من سفر نمیرم باهاشون دلایل دیگه داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اصلاااا من نمیرم مسافرت فقط تنهایی با همسر یا دوستان اینجوری ده نفر ده تصمیم متفاوت میگیرن معمولا تو ...

واقعا نیست.منتها میگن همه میریزیم یه جا میخندیم.من درکش نمیکنم.میگه فلانی ده تا ماشین رفتن