2777
2789
عنوان

خیلی فرهنگیان دوست دارم

65 بازدید | 7 پست

سلام من دو سال پشت کنکورم جز فرهنگیان یه هیچ چیز فکر نمیکنم  پارسال دعوت شدم اما امتیاز علمی پایین بود 

همش فکر میکنم اگه فرهنگیان قبول نشدم چکار کنم  اصلا دوس ندارم برم دولتی خیلی کم میخونم 

میخوام شبا ازاین‌به بعد بخونم لطفا هر کس قرص شربتی میدونه که باعث. میشه شب خوابم نگیره انرژی داشته  باشم بهم بگه قهوه فوری میخورم‌بازم خوابم میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص و شربت نخور ضرر داره نتیجه عکس میبینی

به امتحانات نهایی و کنکور اختصاصی فرهنگیان توجه زیادی کن چون نمره گرفتن تو اینا راحتتره نهایی هم خیلی ضریب بالایی داره خصوصا به دروسی که بقیه جدی نمیگیرن توجه بیشتری داشته باش

مصاحبه و تحقیقاتی که درموردتون میکنن هم خیلی مهمه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
قرص و شربت نخور ضرر داره نتیجه عکس میبینیبه امتحانات نهایی و کنکور اختصاصی فرهنگیان توجه زیادی کن چو ...

مرسی از راهنماییت بله درسته من بدترین ضربه از امتحان نهایی  خوردم پارسال  دعوت شدم ولی کد ۶ خوردم 

من رشته ام انسانی بهم میلیارد ها پول بدن به پزشکی علاقه ندارم

میسه بپریم پارسال که دعوت شدی درچه حد درس میخوندی و کدوم موسسه ثبت نام کردی ،،،خیلی سخت بود کنکورش یا ن 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
میسه بپریم پارسال که دعوت شدی درچه حد درس میخوندی و کدوم موسسه ثبت نام کردی ،،،خیلی سخت بود کنکورش ی ...

راستش من زیاد نمیخوندم کتابخونه  میرفتم میخوندم ولی خونه نمیخوندم  

قلم چی شرکت کردم اما بیشتر بخاطر اینکه منابع تخصصی خوب زدم دعوت شدم  کنکور سخت نبود من تنبلی کردم