2777
2789
عنوان

چطور میشه آدم ی ازدواج خوب داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون ازدواج سنتی بهتره یا دوستی؟ 

هرکدام مزایا ومعایبی داره.من سنتی وترجیح میدم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
انتخاب درست باشه، میشه زندگی خوبی داشته باشیم 

اونم درسته

اگه خانواده خوب داشته باشه

اخلاقاتون با هم شبیه باشه

دختر سربراه باشه و...

ولی نمیبینی خیلیا توو دوران عقد طلاق میگیرن😕

چون تا زیر سقف نری اخلاق ها و عادات خودشونو نشون نمیدن...

هر چی توو دوران دوستی و آشنایی هست فرمالیته...

بعد از عقد میفهمی طرفت چیکارست و بقول معروف چند مرده حلاجه...

به نظر من عشق و دوست داشتنی که تو ازدواج به وجود میاد بالاتر از عشق پدر و مادر به فرزنده 

هیچی به عشق پدر مادر نمیرسه من اینو بعد این که مادر شدم فهمیدم 

گناهکار😢

استاتر چرا اسم خودت رابدشانس گذاشتی شانس به رفتار وتلاش خودمون بستگی داره

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

1 - انتخاب یک ادم درست عاقلانه که به دلت بشینه یعنی امکان دوست داشتن و عاشق شدنت باشه

2 - سریع عقد نکردم و دوران نامزدی طولانی مدت حداقل 6 ماه

3 - قرار گرفتن در موقعیت های مختلف و توجه ریز به حرکات فردد مورد نظر و راحت نگذشتن و چشم پوشی کردن از مسائلی که باهاشون مشکل داری (مثل شکاکی، اعتیاد، رفیق بازی، وابستگی به خانواده، دهن بینی، خساست، چشم چرونی، بی پولی، سردمزاجی و ...) اینا رو خیلی راحت میتونی بفهمی

4 - شانس

5 - هنر خودت برای زندگی و همسرداری

6 - توجه نکردن و اجازه دخالت و اظهار نظر دادن دیگران حتی مادرت در زندگیت

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

اول از همه باید تو سن مناسب ازدواج باشه.و بعد اینکه نرمال باشه از نظر روانی.که بالطبع انتخاب خوبی میکنه و موفق میشه

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند
1 - انتخاب یک ادم درست عاقلانه که به دلت بشینه یعنی امکان دوست داشتن و عاشق شدنت باشه 2 - سریع عقد ...

اینو یادم رفت بگم قبل هر کار و حرفی فک کردن، قرار دادن خودت جای طرف و تصویرسازی اینکه حرفت چه تاثیری میتونه روی طرفت بزاره

یادمه عقد که کرده بودم شاید یک روز کامل روی این فک میکردم که چطور از همسرم انتقاد کنم که هم تاثیر بزاره هم اونو زیر سوال نبره و باعث دلخوری نشه

مثلا چطور به همسرم بگم که اروم صحبت کن و وقتی هیجانزده میشی حواست باشه تن صدات خیلی بالا نره

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
انتخاب درست باشه، میشه زندگی خوبی داشته باشیم 

من بعده هفت سال الان دارم شوهرم و خانوادشو میشناسم.

فقط لطفآ احساسی نرید جلو که بدیا و مشکلات به چشمتون نیاد. بامنطق تصمیم بگیرید؟

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.