2777
2789
عنوان

چطور میشه آدم ی ازدواج خوب داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 42 پست
تک فرزندم 

نمیدونم تک فرزند بودن برای مردا چطوریه !

اما منم تک فرزند هستم...

به نظرم ادمایی که تک بچه هستن یا فوقش یک خواهر یا برادر دارن ، بهتره با خونواده خلوتی وصلت کنن...من وارد خونواده ی پر جمعیتی شدم...نمیگم طلاقم به خاطر این مساله بود..‌اما ناراحتی پیش میاورد واسم...فقط من بودم و من...همسر و خونواده اش...ادم احساس میکنه مثل شکر دارا حل میشه و هیچ اثری از خودش نیست

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم

و مساله مهم این هست که چه شما و چه طرف مقابلتون خودتون رو در مدت زمان اشنایی کاور نکرده باشید ! ماها میگیم همسرمون بعد ازدواج عوض شد !

در صورتی که اون ادم مدت زمان اشنایی خودش رو عوض کرده بوده.‌‌کاور کرده بوده.‌‌‌..و بعد ازدواج دیگه ریلکس خودِ واقعیش بوده موقع رفتار کردن.‌‌

در مورد کوچکترین مسائل..‌حتی در مورد سلیقه اتون در مورد رنگ و...صحبت کنید....حجم زیادی از تشابه ها و تضاد هارو از هم میفهمین....بعد باید فکر کنید ببینید میتونید به سادگی و حالِ خوب این حجم از تفاوت رو بمذیرید یا نه

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج سنتی خیلی بهتره،وقتی با کسی دوست میشی و ازدواج میکنی به خاطره عشقی که به طرفه مقابل داری خیلیییی کوتاه میای.مجبوری خیلی چیزارو نادیده بگیری و بعدها که یکم از ازداج میگذره و اون عشق و شور و هیجانه کم میشه مدام خودخوری میکنی گه چرا کوتاه اومدم ،چرا اونموقع نخواستم و...

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘

ازدواج سنتی خیلی خوبه با اطلاع خانواده ها ۶،۷ماه باهم در ارتباط باشید که همدیگرو بهتر بشناسید.خانواده خیلیی مهمه اینکه همسر تو چه خانواده ای بزرگ شده و رفتارش با خانوادش چطوره.

اگه به مادرش و خواهرش احترام بزاره شک نکن که به شما هم احترام میزاره و برات ارزش قائله.

یکی از بدیهایه دوستی اینه که دختر معمولا از طرفه خانواده ی پسر حمایت نمیشه،و اگه دختر با پسر دچاره مشکل بشه خانواده ی پسر میگه خودت پیدا کردی خودتونم مشکلتون رو حل کنید.ولی وقتی خانواده ی پسر با رضایته خودشون میان خواستگاریه یه دختر  همه جوره جمایتش میکنن.

من ازدواج سنتى رو درك نمى كنم. اصلاً ازدواج براى اينه كه بتونى با كسى كه دوسش دارى و هماهنگى دارين زندگى كني. 

ديگه اگر چنين كسى نيست، ازدواج براى چيه؟! 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
من ازدواج سنتى رو درك نمى كنم. اصلاً ازدواج براى اينه كه بتونى با كسى كه دوسش دارى و هماهنگى دارين ز ...

وا چه ربطی داره پس تحقیقات و اشنایی بیشتر و واسه چی گذاشتن. ما سنتی ازدواج کردیم از خیلی از اینایی که دوست بودن کلی خوشبختریم

وا چه ربطی داره پس تحقیقات و اشنایی بیشتر و واسه ی گذاشتن. ما سنتی ازدواج کردیم از خیلی از اینایب که ...

ممكنه هم خيليا خوشبخت بشن. من گفتم "من درك نمى كنم". وگرنه خيليا سنتى ازدواج مى كنن.

درك نكردنم از اين بابته كه  تحقيق و آشنايى رو براى فردى انجام مى دن كه در حال حاضر نمى شناسيش. اين يعنى در حال حاضر علاقه و ارتباطى با كسى ندارى. پس اصلاً چرا ازدواج كنه شخص؟!! چون از نظر من ازدواج براى زندگى با فرد مورد علاقه ست. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

دوست عزیز..  در مورد سوالی که پرسیدی ازدواج سنتی خوبه یا اول دوستی... یه نکته رو در نظر داشته باش...کسانی که اینجا نظر میدن از جای جای  ایران. و با فرهنگ های مختلف هستند. 

ولی از لحاظ روانشناسی بخوای حساب کنی..  دیگه ازدواج به اون شکل سنتی و خواستگاری. جایی نداره..  و دو طرف باید همدیگه رو باید بشناسن. و ساعتها گفتگو.  به خصوص گفتگوی رو در رو داشته باشن.