2777
2789
عنوان

انرژی منفی مادر

176 بازدید | 27 پست

من 23سالمه و سه قلو دارم و ب مامانم گفتم میخام کنکور مجددا بدم و گفتم ک شوهرم بهم اجازه داد و هزینه درس  روتامین می‌کنه واسم ک گفت ولش کن فقط ب بچه هات برس در حقیقت در جا مردم چون همیشه میخواستم یه چیزی بشم ایشوون ب ازدواج کردن قانعم کرد الان چ کار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درستو بخون کاری به باقی نداشته باش ،منم همین الان داشتم به مادرم میگفتم انرژی مثبت بده ولی نمیده ،کافیه جلوش حرفی برنم بعدا سیصدبار به روم میاره

الهی مرا آن ده که آن به ... 

هیچی الان شما مستقل هستی برای زندگیت خودت و همسرت باید تصمیم بگیری نه مادرت . اگر شوهرت حمایتت میکنه برو بخون . دانشگاه های پیام نوی اگر سختته سر کلاس میتونی بخونی اگرم نه میتونی بری دولتی و بچه هات اگر بزرگن بزاریشون یا پیش شهوهرت یا مهد

من متاسفانه مادرم چند لول انرژی منفی تر از مادر شماست ...خیلی دوسش دارم دورشم میگردم ولی یه بخش بزرگی از زندگیم به خاطر همین انرژی منفیای مادرم نیست و نابود شد ...و در هیچ قسمتی از زندگیم نه ار من و نه از سبک زندگی من راضی نبوده و نیست و فقط تو زندگیم دغدغه اینه مامانم راضی باشه ...فقط یه مثال میزنم از هزاران رفتار :وقتی مهمون میاد با اینکه ۲۳ سالمه حرفی میزنم یا صحبتی میکنم بعد رفتنشون مامانم یه دور مسخرم میکنه انگار میخ میکوبن به مغزم ...

همین یه کار کوچیکش باعث شده من بترسم از اینکه دو کلمه حرف بزنم 

هیچی الان شما مستقل هستی برای زندگیت خودت و همسرت باید تصمیم بگیری نه مادرت . اگر شوهرت حمایتت میکنه ...

پیام نور آره ولی دولتی خیلی سخته برای کسی که متاهل

خیلی از استادای دولتی واقعا گیرن منی که مجردم واقعا موندم و دارم نابود میشم دیگه وای به حال کسی که مسیولیت شوهر و سه تا بچه کوچولو گردنشه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
پیام نور آره ولی دولتی خیلی سخته برای کسی که متاهلخیلی از استادای دولتی واقعا گیرن منی که مجردم واقع ...

خیلی از دانشگاه های دولتی مهد کودک دارن نمیدون کجا هستن ولی من کارشناسیمو دانشگاه الزهرا تهران بودم داخل خود دانشگاه مهد بوئ خیلی ها بچه نوزادشونو میدادن صبح مهد بین کلاسا هم بهشون سر میزدن بعدم میبردن خونه . الان خیلی ها کلی مسیولیت به گردنشونو و برنامه ریزی میکنن و هم کار میکنن و هم درس میخونن و هم کارای خونه رو میکنن

اگه خانم زبر و زرنگی هستی و همزمان از پس بچه ها و درس بر میای

حتما حتما اقدام کن و درس بخون😘

وقتی پیشرفت میکنی و حسادت شدید بقیه رو نسبت به خودت می بینی، قشننننگ متوجه میشی راه رو درست رفتی

خیلی از دانشگاه های دولتی مهد کودک دارن نمیدون کجا هستن ولی من کارشناسیمو دانشگاه الزهرا تهران بودم ...

درسته اینم ولی بستگی به رشته هم داره 

رشته های علوم انسانی راحت میشه جمعشون کرد

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️