2777
2789
عنوان

انرژی منفی مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 27 پست

درس خواندن عالیه اما الویتهات باید مشخص باشه با ۳بچه ۳قلو درس‌خواندن الویت پنجمم نیست.‌مگه اینکه کل خونه زندگی رو ول کنی بچچه امون‌خدا که بنظرم نمیارزه اونم درس خواندن این دوره زمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور آره ولی دولتی خیلی سخته برای کسی که متاهلخیلی از استادای دولتی واقعا گیرن منی که مجردم واقع ...

فرهنگیان چیر1402من دولتی زبان قبول شدم ک نرفتم هدفم فرهنگیان

اگه خانم زبر و زرنگی هستی و همزمان از پس بچه ها و درس بر میایحتما حتما اقدام کن و درس بخون😘وقتی پیش ...

من بلدم برنامه کنم 1402من قبول شدم دولتی ولی نرفتم امسال خاستم اقدام کنم میخام کلاس شرکت کنم

من بلدم برنامه کنم 1402من قبول شدم دولتی ولی نرفتم امسال خاستم اقدام کنم میخام کلاس شرکت کنم

پس حتما  درس بخون عزیزم ، به نظرات بقیه توجه نکن

مامانم منو خیلی نازنازی بار اورده بود، توی دوران مجردی، به هر کاری که میخواستم دست بزنم اگه یه کم پروژه سنگین بود میگفت ولش کن، برای تو سخته، فلان

اما بعد از ازدواج چندتا پروژه تحصیلی و شغلی داشتم، در کنار خونه داری، شروعشون کردم و توشون خیلی هم موفق شدم

البته اینو بگم که من اوایل به خودم شک داشتم که میتونم یا نه