2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران

تهران رو نمیدونم ولی برو جایی که تو شهرتون کارای قلمزنی میفروشن یا ادرس کارگاه ها رو پیدا کن برو حضوری سوال کن که اگه یاد بگیرم از اجناسم میخرید و.... کلا باید سوال کنی . خودت هم اگه نمیتونی بری از خانواده ات کسی رو بفرست 

آنلاین شاپ چی پشنهاد میدین؟

اگه میخوای یادبگیری بهترین چیز خیاطیه اگه علاقه داری، همه جا به کار میاد

ولی آنلاین شاپ رو واقعا نمیدونم.. طول میکشه تا بگیره شاید هم اصلا نگیره، اول با کم شروع کن وقتی مطمعن شدی بیشترش کن چون تا پیجت بگیره طول میکشه. تو باسلام هم میتونی عضو شی 

تو فامیل خودت و همسایه هم تبلیغ کنی اوایل بعضی هاش رو ازت میخرن

اگه میخوای یادبگیری بهترین چیز خیاطیه اگه علاقه داری، همه جا به کار میادولی آنلاین شاپ رو واقعا نمید ...

خیاطی کرد
مشتری نداشت به اون صورت
البته تو مغازه هم نه تو خونه
واسه همین رها کرد

خیاطی کردمشتری نداشت به اون صورتالبته تو مغازه هم نه تو خونهواسه همین رها کرد

نسبتشون باهات چیه

باید از کارگاه های خیاطی و پشتی دوزی بیاره خونه بدوزه و ببره تحویل بده وگرنه مجلسی و .. فایده نداره