2777
2789
عنوان

داروی اعصاب میخورم داروخونه ایا و کادر درمان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 20 پست
اختلال شخصیت مرزی دارم

به احتمال زیاد بخاطر این داروه اگه ازیت میکنه سعی کن دوزشو کم تر کنی وبری پیش دکترت تا عوضش کنه برات ولی برای کنار اومدن با اختلال شخصیت مرزی باید بری پیش روانشناس وقابل درمانم نیست فقط باید یادبگیری توموقعیت های تنش زا هیجاناتت رو کنترل کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور؟ داروها تاثیر میزارن رو این موارد؟

جزو مواردیه ک باید چک بشه 💕

کلا نه فقط دارو های اعصاب

حتی دارو هورمونی ک من پروژسترون مثلا مصرف میکنم

باز باید این چکاب باشه

من توی چکاب بعد مدت طولانی مصرف فهمیدم کلسترولم شدید رفته بالا

کلا محض احتیاط باید حواستون باشه

و اینکه هر دارو جدیدی خواستی بخوری

از انتی بیوتیک تا سرماخوردگی

یه چک بکن ببین تداخل نداشته باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

به احتمال زیاد بخاطر این داروه اگه ازیت میکنه سعی کن دوزشو کم تر کنی وبری پیش دکترت تا عوضش کنه برات ...

همزمان پیش روانشناسم میرم 

ولی الان شرایط زندگیم طوریه ک‌خیلی از دستم خارجه خیلی اذیت میشم اگ دارو نخورم عصبانیتم بحدی زیاده ک هم شوهرمو میزدم هم خودمو هم وسیله میشکستم 

گاهیم مثل ادمای افسرده بودم 

کلا روزای سخت و بدی بود

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
همزمان پیش روانشناسم میرم ولی الان شرایط زندگیم طوریه ک‌خیلی از دستم خارجه خیلی اذیت میشم اگ دارو نخ ...

میدونم میگم درکنار دارو باید رواندرمانی هم بشی مخصوصا درمانای مثل شناختی رفتاری که بهت یادمیده چطور تواون موقعیت ها خودت رو کنترل کنی