2777
2789
عنوان

قشنگای من🧚🏼‍♀️🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 59 پست
اول برو ی آزمایش کلی بده ب خود دکتر بگی آزمایش کلی برات مینویسه اگه کمبود ویتامین دی یا آهن داشته با ...

اخه به تراپیست حرفامو بگم اون فقط میشنوه کاری نمیکنه😂💔

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

وضعیت مالی بد خیلی بد خوانواده خودم پدر و مادرمخوانواده ی شوهرم منو نمیخوان و هیچ کاری برام نکردن و ...

آره عزیزم همه ربط داره

باید رو عزت نفس مون کار کنیم بعلاوه اینا که دوستان گفتن تغذیه و ویتامین ها

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله حالا ک صدام زدی منم برات وقت میذارم اگه شکست عشقی و غم اینا نداشتی شاید از سردی تغذیه ت باشه غذ ...

نه شکست عشقی رو تجربه نکردم

نه اصلا از غذام نیست

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

اخه به تراپیست حرفامو بگم اون فقط میشنوه کاری نمیکنه😂💔

پس همون آزمایش ویتامین دی و آهنو بده اینم اوکی کنی حالت بهتر میشه 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

آره عزیزم همه ربط دارهباید رو عزت نفس مون کار کنیم بعلاوه اینا که دوستان گفتن تغذیه و ویتامین ها

مثلا چیکارا کنیم

من یبار یه روان شناس اینجا پیدا کرده بودم گفت به خاطر به دنیا اومدن بچم به ۱۰ نفر مشاوره ی رایگان میدم بهش گفتم گفت چیزایی که دوست نداریو تغیر بده

من حتی طب سنتی رفتم و داروهاشو فقط خریدم اوردم گذاشتم گوشه خونه حتی نمیخورم ، تا این خسته ای؟😂

انقدر خسته که رفته بودم دسشویی حال نداشتم بیام بیرون:)

راستش من عملگرا نیستم وگرنه هم تیروئید دارم هم کمبود ویتامین دی و هم‌روحیه داغون و هم تغذیه سرررررد ...

ای وای نه سلامتی تو مهم ترین چیزه لطفا پیگیرش باش مهربون جانم

مثلا چیکارا کنیممن یبار یه روان شناس اینجا پیدا کرده بودم گفت به خاطر به دنیا اومدن بچم به ۱۰ نفر مش ...

من زیاد کتاب صوتی گوش میدم

شفای زندگی و اثرمرکب توصیه میکنم دوره فستینگ ذهنی آرسام نصیری همه توی تل هست رایگانه عالیه و حرفای پیچیده نمیگه

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

عوارض جانبی دارویی چیزی نیست؟

قرص نمیخورم

ولی خب مشکل تو زندگی دارم مثل وضعیت مالی و اینکه از چهرم و اندامم راضی نیستم ربطی داره؟