2777
2789
عنوان

قشنگای من🧚🏼‍♀️🤍

163 بازدید | 59 پست

یک ساله که کلا یه جوری ام

خستم

واسه همه چی واسه خوابیدن بیدار شدن بیرون رفتن خونه موندن واسه همه چی خستم

استرس شدید دارم جوری که کسی اسممو صدا میزنه گریم میگیره قلبم درد میگیره

از همه چی بدم میاد 

قبلنا همیشه ارایش میکردم از خودم فیلم و عکس میگرفتم

الان حال ندارم موهامو شونه کنم

موقع انجام یه کاری میگم ولش کن من که تا اخرش بدبخت میمونم

میشه بگید از چیه فرشته های من؟🤍

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خیلی چیزا میتونه باشه 

از افسردگی 

از کمبود اعتماد ب نفس 

از این که کسی اعتماد ب نفستو خوردکرده باشه

حتی ممکنه از کمبود ویتامین دی باشه

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

من اینجوری ام یه سری درگیری های ذهنی دارم مخصوصا جمعه ها که سر کارم نمیرم بدترم

وای من همیشه اینطوری حتی اتفاق خوب میوفته ناراحتم باز

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

از خیلی چیزا میتونه باشه از افسردگی از کمبود اعتماد ب نفس از این که کسی اعتماد ب نفستو خوردکرده باشه ...

باید چیکار کنم 

اینجوری دارم نابود میشم

مشکلی داری تو زندگی؟

منم همینم با این تفاوت که گریم نمیگیره کسی صدام بزنه و قلبمم درد نداره

از همه چیم بدم نمیاد

من افسردگی دارم و میدونم چرا اینجوریم

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

باید چیکار کنم اینجوری دارم نابود میشم

اول برو ی آزمایش کلی بده ب خود دکتر بگی آزمایش کلی برات مینویسه اگه کمبود ویتامین دی یا آهن داشته باشی بهت دارو میده 

از اینا ک مشخص شد پیش ی تراپیستم برو حرفایی ک رو دلت سنگینی میکنه رو بهش بزن 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

مشکلی داری تو زندگی؟منم همینم با این تفاوت که گریم نمیگیره کسی صدام بزنه و قلبمم درد ندارهاز همه چیم ...

وضعیت مالی بد خیلی بد خوانواده خودم پدر و مادرم

خوانواده ی شوهرم منو نمیخوان و هیچ کاری برام نکردن و باعث ابرو ریزیم شدن

از اندامم و چهرم راضی نیستم

ربطی داره به اینا قشنگم؟