2777
2789

سلام دوستان 

دختر من ۸ سال و نیمش بود که سینش جوانه زد کلاس دوم بود متولد آذر ۹۳ هست.بردم دکتر صفاری قزوین که متخصص غدد هست .آزمایش گرفت و عکس مچ .گفت سن استواخینش ۳ سال بیشتره و آمپول بزنید وگرنه اگر قد خودت بشه.من ۱۵۷ هستم شوهرم ۱۸۶ .

خواهرشوهرم هم ۱۶۴ هست.خلاصه ترسیدم نزدم. الان کلاس چهارم هست تازه ۱۰ سال رو تموم کرده .هیچ دارویی ندادم ورزش هم نمیره .قدش ۱۴۶ هست .همش میگم خدا کنه لااقل کلاس پنجم پریود بشه که قدش از ۱۵۰ بالاتر باشه.شماره پاش مثل من ۳۸ هست و داره ۳۹ میشه .هیچی دیگه تازه به فکر افتادم قدش رو ماهانه بگیرم و طناب بزنه و شیر و بادام میدم بهش .قدش یک خط بالای مانگین نمودار هست .خدا کنه حداقل ۱۶۰ بشه 

گفتم اینجا بنویسم بماند یادگار ....امید دارم خرف دکتر درست درنیاد و دخترم قدش حداقل ۱۶۰ الی ۱۶۵ بشه و من بیام اینجا اعلام کنم ...پناه بر خدا .....اگر کسی تجربه مشابه من داره بیاد بنویسه خوشحال میشم 

وقتی عکس گرفتین قدش چندسانت بود وزنش چقدر بود؟ 

علت بلوغ زودرس رو نگفتن چیه؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عکس گرفتین قدش چندسانت بود وزنش چقدر بود؟ علت بلوغ زودرس رو نگفتن چیه؟

والا یادم رفته ای کاش یادم بود .والا چیزی نگفتن ...هر مریضی وارد اتاق دکتر می شد میگفت دیگه قدت رشد نمی کنه و کوتاه قد می مونی

والا یادم رفته ای کاش یادم بود .والا چیزی نگفتن ...هر مریضی وارد اتاق دکتر می شد میگفت دیگه قدت رشد ...

احساس می کنم دکترها واسه خودشون دکان باز کردن یجورایی قبول ندارم حرف هاشون در این زمینه رو که با قطعیت می گن قدش مثلا نهایت ۱۵۷ بشه. من که مامان بابام کوتاه بودن شدم ۱۵۷ و ۱۲ سالگی پریود شدم .درسته میگن سن بلوغ در جهان و ایران پایین اومده اما اینام دارن کلی نظر میدن 

عزیزم خواهر منم دوسال پیش ک ۶ سالش بود یروز تو دستشویی لکه خون دید و کلی ترسید بردیم پیش ماما و آمپول زد براش 

این دوسال قدش اصلارشد زیادی نکرد تا اینکه نگران شدیم بردیم غدد گفت صفحه رشدش مشکلی نداره یسری مکمل داد الان خداروشکر گوش شیطون کر قدش داره رشد میکنه 

والا یادم رفته ای کاش یادم بود .والا چیزی نگفتن ...هر مریضی وارد اتاق دکتر می شد میگفت دیگه قدت رشد ...

عزیزم. دکترا هر دختری پیششون میره میگن بیشتر از ۱۵۰نمیشه به حرف دکترا باشه یعنی آینده همه زیر ۱۶۰ پس ژنتیک این وسط دیگه هیچو پوچ؟؟گوش نده منم اوایل بشدت ناراحت بودم گریه میکردم ولی حرفشون درست نیس اونا دکترن خدا که نیستن