2777
2789
عنوان

لطفا بگید چیکار کنم

140 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من دانشجونما چن ماهه ميرم سرکار خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم همزمان دانشگاه میرفتم تا ده شب سرکار بودم محل کار دور بزور حقوق مو از صاحب کار خسیس م گرفتم عقب افتاده بود الان اومدم خونه برای فرجه برادرم گفت پولتو بده برات دلار بخرم خرج نکنی و منم کل پس انداز و موجودی مو دادم ک تو کارتم بود اونم امروز برداشت کرد اومد خونه میگم دلار خریدی میگه آره گذاشتم گاو صندوق مغازه برات شک کردم ب حرفش چون گاو صندوق ندارن بعد چن دقیقه دوباره پرسیدم گفت ن نخریدم برداشتم پولو خرج نکنی خیلی ناراحت م دوستان بخاطراین کارش من تهران تنهام کسی زو ندارم خیلی وقتا صفر میشم پدرمم از وقتی رفتم سرکار بهم پول نمیده خرجی حتی گفته کرایه خونه و اينارو هم خودت بده الان نمیدونم چیکار کنم خیلی هم آدم خجالتی م روم نمیشه بگم پول و بهم برگردونه برادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت نداره اون باید خجالت بکشه پولو خواهرشو برداشته بعدم گلم یه حساب باز کن یا یه تکه طلا بخر نزار بقیه برای پولت تصمیم بگیرن همینه وقتی بدی پس گرفتنش با خداست از اول نده بگو خودم سکه خریدم

از ناراحتی نمیدونم چیکار کنم

میگفتی قرض و قسط داشتم خرج شد واجب بود بزاری کف دستش😠😠😠😠🤕 ازش بگیر ب گو تو شهر غریب پول لازمم

اه اه ع جب برادری😷😷😷

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
میدونه نیاز ندارم، تقصیر خود احمقمه همه چیز رو گفتم از پس انداز م

خوب بدونه برو بگو پولمو بده میخوام بزارم حسابم سودشو بگیرم، مگه خودت دور از جون چلاقی که پولتو میدی دست کس دیگه