2777
2789
عنوان

قهرکردم اومدم خونه بابام

250 بازدید | 24 پست

شوهرم خیلییی بچه مامانیه مثلایهفته سرکاره یهفته خونس اون یهفته ک خونس همش پاییته ظهرمیره پایین تاشب شب میادشام میخوره دوبارهدمیگرده دخترمم ک یسالشه میبره ومنوتنهامیدارن منم قهرم بامادرشوهرم ایناوطبقه بالاشونیم واینکه هرتصمیمی بخایم بگیریم فقط نظراونامهمه براش بگن نکن نمیکنه من هرچی گریه کنم بگم این کاروبکن نمیکنه مثلای مسکن مهرنیکمه کاره خریدیم ب باباش میگف میخام بزنمش ب اسمت ب زنم نگید وهرچی التماسش کردم یهفته گریه کردم گقتم بزن ب اسم خودت آخرش زدب اسم باباش و۱۰۰ملیون پول داریم داده مامانش انداخته توحسابش خلاصه میره همه جزئیات زندگیمونوبهشون میگه وغیبت منومیکنن همشون ولی من جرات نمکنم اسم خانوادشوبیارم میشه دعوا حالادیشب اومدم خونه بابام گفته باپولی ک حساب مامانته خونه اجارا کن تاوقتی خونه خودمون تکمیل میشه اونم گف ن اون ۱۰۰ملیونومیخام بدم جای قسط خونه تکمیلیل شه،خلاصه اومدم خونه بابام تصمیمموگرفتم نمیخام برگردم ب اون خونه گفتم خونه اجاره نمیکنی طلاقم بده مهریموبده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون قبلنم قهرکردم زودبرگشتم الانم خیالش راحته میگه برمیگرده

قهر فایده ای نداره  منم قهر تا سه ماه هم داشتم به امید اینکه  رفتارش رو عوض کنه اما اینا آدم نمیشن من بعد بیست سال زندگی فهمیدم همسر من پیر شده چهل و هفت سالشه هنوز همه این رفتارش رو داره حالم بهم میخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قهر فایده ای نداره منم قهر تا سه ماه هم داشتم به امید اینکه رفتارش رو عوض کنه اما اینا آدم نمیشن م ...

من گفتم بهش بیاجداشیم من فعلا۲۶سالمه اعصابمم خرابه این بدتر خرابترش میکنه دیگ نمیتونم ادامه بدم

من گفتم بهش بیاجداشیم من فعلا۲۶سالمه اعصابمم خرابه این بدتر خرابترش میکنه دیگ نمیتونم ادامه بدم

من راهنمای خوبی نداشتم کاش همون اول جدا میشدم الان جدا بشم سنم چهله به نظرت فایده ای داره ؟ شب تا صبح دندون قروچه میکنم از فشار روحی زیاد خسته ام 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن دیگ من گقتم جداشیم گقت بیاتوافقی۱۰۰میدم ماهی۲

خوشبحالت شوهر من طلاق نمی‌داد می‌گفت هر چی داری باید بزاری یه پولی هم بدی شاید بزارم بری وگرنه اینقدر پله های دادگاه رو باید بری که بمیری منم چند سال دادگاه رفتم خسته شدم خیلی بچه دوست داشتم تمام این مدت نزدیکم نیومد الان سنم بالا رفته حسرتش به دلم موند 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40