2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو میبینم تپش قلب و استرس میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 49 پست
به جون خودم قبل اینکه ازدواج کنیم حتی تا اوایل عروسی عاشقش بودم .کم کم ..... چهره ها رو شد . مریض که ...

عاشق مادرشوهر چه صیغه اییه

باخانواده شوهر فاصله روحفظ کن تا تووکارت دخالت نکنن صمیمیت‌باخانواده شوهر اشتباهه خیلی اشتباه

اهاان 😂😂اخی ولی عزیزم براخودت گندش کردیچیه مگه خواهرشوهرت آدما وقتی ترسناک بنظرمیان که تو توذهنت ا ...

انشالله این بادکنک جر بخوره

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من شخصیتم اینجور نیست همه چی بگم. دردهام توی دلم میریزم . فضوله عزیزم .هر بار میاد بررسی آشپز ...

عزیزم چرازندگیو براخودت سخت میکنی بزا بشوره

من باشم بدونم قراره بیاد ظرفامونگه میدارم بعدم یه بوس هوایی براش میفرستم بابت شستنش ومیگم بببه چه کردییی دستات که میخوره به ظرفات برق میزنن به به 😂 

عاشق مادرشوهر چه صیغه اییهباخانواده شوهر فاصله روحفظ کن تا تووکارت دخالت نکنن صمیمیت‌باخانواده شوهر ...

غلط کردم باهفت جدم چقدر تن به خواسته های این پیرزن دادم .بی خونه و ماشین شدیم بخاطرش .ماشین زیر پای اون پسرش کردیم . ولی دیگه طاقت ندارم .نمیخوام دخالت توی زندگی منو بچم بکنه

اهاان 😂😂اخی ولی عزیزم براخودت گندش کردیچیه مگه خواهرشوهرت آدما وقتی ترسناک بنظرمیان که تو توذهنت ا ...

بدی انچنان ندیدم ازشون خدایش مخصوصا خواهرشوهرام خوبن باهام فقط باهم رودر بایسی داریم مثلا از پشت ایفون بببنم اونان ضربانم میره روهزار و دستو پام میلرزه انگار مجرم گرفتن😳😂😂واای خونه رو نذاشتم تاحالا بهم ریخته ببینن

ولی زن داداشم اخلاقش رو دوست دارم راحت و خاکی و خودمونی مثلا از اوناس ک میگه فلانی اگه چای میخوای واسه خودت بریز بیار😂😂

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

عزیزم چرازندگیو براخودت سخت میکنی بزا بشورهمن باشم بدونم قراره بیاد ظرفامونگه میدارم بعدم یه بوس هوا ...

نمیخوام بخدا . آخه قدیم که نیست همه چییییه خونه برق بزنه .یعنی توقع دارن همه چی ۱۰۰باشه . و خودشون جالبتر اینکه در ازای کمک آبروتو میبرن

غلط کردم باهفت جدم چقدر تن به خواسته های این پیرزن دادم .بی خونه و ماشین شدیم بخاطرش .ماشین زیر پای ...

صمیمی نشو فاصله رو نگه دار خیلی باهاشون قاطی نشو که نتونی نه بگی یا احترامت از بین بره 

بدی انچنان ندیدم ازشون خدایش مخصوصا خواهرشوهرام خوبن باهام فقط باهم رودر بایسی داریم مثلا از پشت ایف ...

به ضربان قلبت بگو آرااام باش ریلکسس اینام آدمن بخدا آدمخوارنیستن آراام باش آرام 😂

از زنداداشت منم خوشم اومد چ باهاله رابطتتون همیشه خوش باشید باهم عزیزم😍

نمیدونستم بقیه هم با دیدن مادر شوهر خواهر شوهر و جاری استرس میگیرن .بنظرم اونایی که بادیدنشون استرس میگیرم حسود یا دشمنمون هستن

عزیزم چرازندگیو براخودت سخت میکنی بزا بشورهمن باشم بدونم قراره بیاد ظرفامونگه میدارم بعدم یه بوس هوا ...

واای عین اخلاق داداش منی میگه چیه خلاء ساختی واسه خودت عادی باش اونم یه زنه عین مامان هروخت حرفی گفت بگو حرف باده هواس و ازین حرفا ولی من حرص میخورم ای حرص میخورم😂😂😂

نمیدونستم بقیه هم با دیدن مادر شوهر خواهر شوهر و جاری استرس میگیرن .بنظرم اونایی که بادیدنشون استرس ...

من حیلی استرس میگیرم شدید جوری ک نفس کم میارم احوال پرسی و با من من میگم بد هستن اما تو روم تاحالا کاری نکردن چیزی نگفتن

صمیمی نشو فاصله رو نگه دار خیلی باهاشون قاطی نشو که نتونی نه بگی یا احترامت از بین بره

مادر شوهرم کاری کرده بیایم با خواهر شوهرم یه ساختمان زندگی کنیم. دیگه چه حریمی میخوای باشه😭. فقط دعا کن یه لحظه که سال دیگه این موقع توی خونه خودم باشم

واای عین اخلاق داداش منی میگه چیه خلاء ساختی واسه خودت عادی باش اونم یه زنه عین مامان هروخت حرفی گفت ...

عزیزم حرفای منو جدی نگیر من برا دیگران معمولا نسخه های عالی میپیچم  وبه آرامش دعوتشون نیکنم ب خودم که میرسه زلزله ام با ریشترهای عمیق 🤭🤣🤣🤣

به ضربان قلبت بگو آرااام باش ریلکسس اینام آدمن بخدا آدمخوارنیستن آراام باش آرام 😂از زنداداشت منم خو ...

ممنون عزیزدلم 

اخه فکر میکنم چون فامیله همه باهاش راحتن

وای من با غریبه ازدواج کردم هم با فامیلا شوهرم خیلی رودربایسی دارم هم شوهرم با خانوادم گرم نمیگیره زیاد😑🙂

من حیلی استرس میگیرم شدید جوری ک نفس کم میارم احوال پرسی و با من من میگم بد هستن اما تو روم تاحالا ک ...

تاپیکای اولمو بخون برا چند سال پیش . اونجا گفتم چقدر آدم خوبین .حالا فهمیدم اینا خودشون با خودشونم مشکل دارن .چه برسه به عروس و دوماد . پیرزن پرتوقع ترینه .همش جلوشوهرم گریه میکنه . یا حج میخواد بره .یا طلا دست من ببینه دلش طلا میخواد . یعنی چند روز پیش به شوعرم میخواستم بگم شبا هم برو پیشش بخواب