2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو میبینم تپش قلب و استرس میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 49 پست
چرا واقعا؟منم همینجوریم و فکر میکردم تنهام من خواهرشوهرا و مادشوهر و یکی از جاریامو میبینم اینجور می ...

لابد شما با زن داداشتون خوبین ک این حالت ها بهش دست نمیده

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر سمی و مریضه ؟ چرا ازش میترسی ؟ کیه مگه ؟

به جون خودم قبل اینکه ازدواج کنیم حتی تا اوایل عروسی عاشقش بودم .کم کم ..... چهره ها رو شد . مریض که هست. دم به دیقه زنگ شوهرم میزنه کارای خودش و خواهراشو بکنه و حتی کارهای جاریم.مگه نوکریم . بعد همیشه جلوی بقیه ایراد از ابرو هام اصلاح صورتم تا.... لباسم .از همه چی ایراد میگیره. به خودم زنگ میزنه میگه چرا نمیای خونمون .دو روز اگه نرم آبرو برام نمیزاره .تازه دشمنمم هست .فقط میخواد بدونه من و جاریم چه غلطی داریم میکنیم

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد
چرا واقعا؟منم همینجوریم و فکر میکردم تنهام من خواهرشوهرا و مادشوهر و یکی از جاریامو میبینم اینجور می ...

عزیزم توروت که زشته بگه 🥲🤭🤫

خواهرشوهرمنم بپرسه منم مبگن اواا ن بابااین حرفاااچیه 😂😂

یا خودتو بزن نشنیدن یا رفتی موبایل بگیر دستت بازی کن

همه کاری کردم. یبار جلو همه گفت حالا این کاره ... منظورش گوشی دست گرفتنه.

به جون خودم قبل اینکه ازدواج کنیم حتی تا اوایل عروسی عاشقش بودم .کم کم ..... چهره ها رو شد . مریض که ...

هر چی بهت گفت زود بگو ...اسم شوهرت رو ببر ....

بگو اون اینجوری میخواد 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

عزیزم توروت که زشته بگه 🥲🤭🤫خواهرشوهرمنم بپرسه منم مبگن اواا ن بابااین حرفاااچیه 😂😂

نه ماخیلی راحتیم میشینیم دوتایی غیبت مامانمم میکنیم از بچه گی دوست صمیمی بودیم 

ولی من اگه خواهرشوهرم ازم بپرسه "منوکه ک میبینه استرس نمیگیری" درجا دوتا سکته خفیف رو رد کردم😂😂😂

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

همه کاری کردم. یبار جلو همه گفت حالا این کاره ... منظورش گوشی دست گرفتنه.

بگو فکر نکنم مزاحمتی برا کسی داشته باشه

هر چی بهت گفت بگو خدا خیرت بده مادر این چه حرفیه 

یا خدا خیرت بده این جه کاریه 

این جمله خدا خیرت بده کاربردیه

دهنشون رو عجیب میبنده

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

رو نده زیادبش اجازه دخالت نده حرفای زندگیتو میشش بازگو نکنخواست درمورد چیزای شخصیت نظر بده جواب کوتا ...

اتفاقا من شخصیتم اینجور نیست همه چی بگم. دردهام توی دلم میریزم . فضوله عزیزم .هر بار میاد بررسی آشپزخونه باید بکنه. ظرف یه تیکه هم باشه مثل کوزت خودشو پای ظرفشویی معطل میکنه که بگه ظرف نشستی .خندم میاد آخه یه سینی و استکان کمک دادن داره . برای جاریمم همینکارو میکنه

بگو فکر نکنم مزاحمتی برا کسی داشته باشههر چی بهت گفت بگو خدا خیرت بده مادر این چه حرفیه یا خدا خیرت ...

چشم 😂خدا خیرت بده نگفته بودم که میگم امیدوارم خدا دهنش رو ببنده

نه ماخیلی راحتیم میشینیم دوتایی غیبت مامانمم میکنیم از بچه گی دوست صمیمی بودیم ولی من اگه خواهرشوهرم ...

اهاان 😂😂اخی ولی عزیزم براخودت گندش کردی

چیه مگه خواهرشوهرت آدما وقتی ترسناک بنظرمیان که تو توذهنت ازشون غول ساخته باشی شاید اصلا اون غوله که ساختیش فقط ابعادش غوله ولی بادکنکه دس بزنی میترکه 🤭🤭🤭

جدیشون نگیر بابا

لابد شما با زن داداشتون خوبین ک این حالت ها بهش دست نمیده

خیلی عادی و راحت هست باهامون از رفتار بچه‌هاشم معلومه!

و چون فامیل نزدیکه قبلا هم خیلی صمیمی بودیم و رفتو امد داشتیم ولی خانواده شوهرم با ما خشک و رسمی ان 

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

چشم 😂خدا خیرت بده نگفته بودم که میگم امیدوارم خدا دهنش رو ببنده

به خدا جمله عجیبیه برا خانواده شوهر بکار ببری 

😄

نه ماخیلی راحتیم میشینیم دوتایی غیبت مامانمم میکنیم از بچه گی دوست صمیمی بودیم ولی من اگه خواهرشوهرم ...

منو زن داداشمم همنجوریم . اصلا تعصب نسبت به خانواده خودم ک اونا ندارم . ولی از اینور قلب برام نمونده