نمیخوام این حس روباخود داشته باشم تا بتونم اقدام بهتری داشته باشم.میگن استرس بده. بعد فوبیای این دارم بچه مو ازم بگیره یا ازم ایراد بگیره.خواهش میکنمممم خواهرانه مادرانه راهکارربدین😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به جون خودم قبل اینکه ازدواج کنیم حتی تا اوایل عروسی عاشقش بودم .کم کم ..... چهره ها رو شد . مریض که هست. دم به دیقه زنگ شوهرم میزنه کارای خودش و خواهراشو بکنه و حتی کارهای جاریم.مگه نوکریم . بعد همیشه جلوی بقیه ایراد از ابرو هام اصلاح صورتم تا.... لباسم .از همه چی ایراد میگیره. به خودم زنگ میزنه میگه چرا نمیای خونمون .دو روز اگه نرم آبرو برام نمیزاره .تازه دشمنمم هست .فقط میخواد بدونه من و جاریم چه غلطی داریم میکنیم
رو نده زیادبش اجازه دخالت نده حرفای زندگیتو میشش بازگو نکنخواست درمورد چیزای شخصیت نظر بده جواب کوتا ...
اتفاقا من شخصیتم اینجور نیست همه چی بگم. دردهام توی دلم میریزم . فضوله عزیزم .هر بار میاد بررسی آشپزخونه باید بکنه. ظرف یه تیکه هم باشه مثل کوزت خودشو پای ظرفشویی معطل میکنه که بگه ظرف نشستی .خندم میاد آخه یه سینی و استکان کمک دادن داره . برای جاریمم همینکارو میکنه
نه ماخیلی راحتیم میشینیم دوتایی غیبت مامانمم میکنیم از بچه گی دوست صمیمی بودیم ولی من اگه خواهرشوهرم ...
اهاان 😂😂اخی ولی عزیزم براخودت گندش کردی
چیه مگه خواهرشوهرت آدما وقتی ترسناک بنظرمیان که تو توذهنت ازشون غول ساخته باشی شاید اصلا اون غوله که ساختیش فقط ابعادش غوله ولی بادکنکه دس بزنی میترکه 🤭🤭🤭