2777
2789
عنوان

کیاتوبارداری زیر نظر ماما بودن

57 بازدید | 8 پست

من تو بارداری اولم  زیر نظر متخصص زنان بودم هیچ مشکل خاصی هم نداشتم هرباری میرفتم دکتر فقط وزنم رومیدید براام آزمایشات غربالگری مینوشت 

ایندفعه چون بچه کوچیک دارم تصمیم دارم پیش متخصص نرم چون هم یکم راهش دوره هم هرباری.ک میرم اونجا باید ۲ ساعت معطل باشم  یه ماما توشهرمون هس میخام پیشش برم زیر نظرش باشم باخودم میگم ماماهم میتونه برام آزمایش غربالگری بنویسه وتحت نظرش باشم ازیه طرفم میترسم میگم نکنه مشکلی پیش بیاد نتونه تشخیص بده خیلی نگرانم 

ماما نمیتونه آزمایش غربالگری بنویسه

هیچ آزمایشی نمیتونن بنویسن ماما ها

دارو هم بنویسن بیمه قبول نمیکنه

ولی میتونی واسه پایش هات بری معاینه و این چیزا

غربالگری ها رو خودت آزاد بری انجام بدی

همون هزینه ای که میخوای بدی ویزیت زنان میدی واسه آزمایش خون و سونوی غربالگری 

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما نمیتونه آزمایش غربالگری بنویسههیچ آزمایشی نمیتونن بنویسن ماما هادارو هم بنویسن بیمه قبول نمیکنه ...

مگه غربالگری رو آذاد انجام میده نمیدونستم ؟

ماما نمیتونه آزمایش غربالگری بنویسههیچ آزمایشی نمیتونن بنویسن ماما هادارو هم بنویسن بیمه قبول نمیکنه ...

غربالگری ان تی رو ماما برام نوشت دکتر مرضیه باغبان ساداتی 

تونت اسمشو سرچ کن بالا میاد

غربالگری ان تی رو ماما برام نوشت دکتر مرضیه باغبان ساداتی تونت اسمشو سرچ کن بالا میاد

دکتر نیست عزیزم خودت اسمشو سرچ کن گوگل 

کارشناس ماماییه

اگه اون برات نوشته که آزاد حساب شده

فرقی بااینکه خودت بری بگی غربالگری میخوام نداره

هردو رو بیمه پوشش نمیده

مگه اینکه یه دکتر زنان کنارش باشه با اطلاعات اون پزشک ثبت سیستم نسخه نویسی کرده باشه یا مهر اونو زده باشه

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
مگه غربالگری رو آذاد انجام میده نمیدونستم ؟

همه چیو آزاد میشه انجام داد

الان برم سونو وآزمایش غربالگری ازم نسخه نمیخاد؟

نه!

فقط هزینه ش بیشتر از وقتیه که متخصص بنویسه

تلفنی تفاوت هزینه رو بپرسین اگه زیاد نبود آزاد برین