2777
2789
عنوان

درمارولر

480 بازدید | 5 پست

تا حالا كسى استفاده كرده؟راضى بوده؟به نظرتون سوزن چند ميلش خوبه؟

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
چی هست؟!

عزيزم ى وسيله ايه كه مثل ميكرونيدلينگ عمل ميكنه سرش سوزناى ريز داره از ٠.٥ تا ٢ميلى ميگن باعث ميشه پوست تحريك بشه و كلاژن توليد كنه حتى ميگن بعد از استفادش كرم روز و شب و درمانى كه ميزنى بيشترين تاثيرر داره 

جاى جوشو اكنه رو از بين ميبره روزنه پوستو كوجيك ميكنه چين و چروكم از بين ميبره حتى ديدم تو نت نوشته شده بود تركهاى باردارى رو هم از بين ميبره 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اينارو من تو نت سرچ كردم و خوندم ولى ميخواستم ببينم اينجا كسى استفاده كرده چجوريه 

سلام وقت بخیر بنده استفاده کردم و به نتیجه خوبی رسیدم منافذ پوستم باز بود جای جوش روی صورتم مونده بود بعد از 12 جلسه استفاده در منزل الان 70 درصد پوستم خوب شده

من از یه کانال خرید کردم تمام اجناسش اصل بود خدایش 

کسی خواست این ادرسشه skincarezagros@