2777
2789

۱۲ روز دیگه ام باید برم مسافرت با کسایی ک باهاشون رودربایستی دارم چی بزنم ب پوستم ک حداقل یکم بهتر بشه🥲

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لایک کنید منم همین شدم.اگه جوش نمیزنی سرم ویتامین سی بزن

چرا جوش میزنم الان دوماهه دارم راکوتان میخورم

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

آبرسان بگیر فوم شست‌وشو صورت استفاده کن. 

اسکراب دو بار در هفته سرم پرتقال خونی و چای سبز 

و ماسک ورقه ای

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

آبرسان بگیر فوم شست‌وشو صورت استفاده کن. اسکراب دو بار در هفته سرم پرتقال خونی و چای سبز و ماسک ورقه ...

ابرسان و فوم و اسکراب دارم اون سرما باعث جوش نمیشن؟

پس آبرسان بزن چون راکوتان پوست کم آب میکنه باعث میشه کدر بشه.بعد اب رسان مرطوب کننده یادت نره چون زم ...

ممنونم🫶🏻

اصلا بیرون نمیرم برمم همیشه میزنم

نهههه

تو خونه باید بزنی ، چون افتاب اخرش تو خونه هم میتابه و پوست کسی ک راکوتان خورده با مقدار کم آفتاب هم تیره و لک دار میشه حتی روی دستات هم بزن

نههههتو خونه باید بزنی ، چون افتاب اخرش تو خونه هم میتابه و پوست کسی ک راکوتان خورده با مقدار کم آفت ...

جدااااا

اخه حس خفگی بهم دست میده🥲😂

ابرسان و فوم و اسکراب دارم اون سرما باعث جوش نمیشن؟

نه خودشون باعث میشه جوش نزنی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍