2777
2789
عنوان

دفترخاطرات15سالگیمو پیدا کردم😅

254 بازدید | 9 پست

از۱۵سالگی نوشته بودم تا سال اول دانشگاهم،میخواستم بندازمش دور اما با خوندن چند صفحش گریم گرفت و دلم نیومد

۴سال خاطراتمه و با سن کمم چقدر خوب نوشته بودم ریز ب ریز اتفاقاتی ک واسم افتاده بود و مهم بود رو نوشته بودم با تاریخ و ساعتش انگار اونروزا زندگی واسم رنگ دیگ ای داشت

روزی ک اولین گوشیمو گرفتم 

روزی ک برای اولینبار از یکی خوشم اومد

روز اول دانشگاهم

آخرین صفحه روزی بود ک اولینبارباهم رفته بودیم بیرون و باذوق اونروزو نوشته بودم،تمام ذوق و انرژیمو حیف کرد ای کاش هیچوقت نمیدیدمش،چیشد یهو منی ک انقدر ذوق همه چیزرو داشتم دیگ هیچ اولینباری اونقدرا ذوق زدم نکرد ک بنویسمش،چقدر جای روز اولی ک رفتم سر کار تو این دفتر خالیه

تو انتخاب آدمای اطرافتون خیلی دقت کنید❤

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

منم 

دفتر خاطراتمو خوندم

اونموقع دغدغم خریدن  عروسک  خرسی  از آقای رحیمی بود

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دفتر خاطراتمو خوندماونموقع دغدغم خریدن عروسک خرسی از آقای رحیمی بود

دغدغه های خوبی داشتی😂

من میخونمو گریه میکنم واسه درکی ک ی دختر۱۵ساله داشته خیلیهاشو حتی فراموش کرده بودم 

دغدغه من از همون سالا کنکوررو کار و درس بود،بعدشم شد دوست داشتن کسی

خوش به حالت که پیدا کردی

ای کاش پیدا نمیکردم،دلم نمیاد بندازمش بره با کلی ذوق نوشته بودم خداکنه کسی جز خودم هیچوقت پیداش نکنه😂

دغدغه های خوبی داشتی😂من میخونمو گریه میکنم واسه درکی ک ی دختر۱۵ساله داشته خیلیهاشو حتی فراموش کرده ...

دل ما خیلی پاک بود کاشکی آدمای درستی سر راهمون قرار میگرفتن

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚