2777
2789
عنوان

برای کی اتفاق افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 93 پست
پس اشتباه کردی موندی باهاش با اولین بار باید میرفتی پسرشون و انداختن به شمابی احترامی هم میکننالانم ...

جایی رد ندارم به خدا داشتم دست بچمو میگرفتم همون موقع که خیانت کرد میرفتم به مادرش گفتم پسرت خیانت کرد مادره گفت با کدوم دختر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اشتباه کردی موندی باهاش با اولین بار باید میرفتی پسرشون و انداختن به شمابی احترامی هم میکننالانم ...

باردار بودم هر روز مادره میومد خونم میگفت پسرم دوست نداشت بچه. زایمان طبیعی کن بچه رو کهنه کن پوشک نکن همه اینا برای دخترش برعکس شد. پس شم کاملا حرف مادرشو گوش کرد و دقیقا هر کاری گفت انجام داد 

اوضاع مالیش چطوره ؟

مادره 5 تا خونه داره ما تو ساختمونیم هر روزم میگه انشالله خونه بخرید انگار من شوهر پسرشم. شوهرمم هر چی میگیره بهم نمیگه قائم میکنه میگه پوله بابامه این پول مامانمه و.... مادرشم دم به دقیقه زنگ میزنه پول داری بهم بدی و.... 

باردار بودم هر روز مادره میومد خونم میگفت پسرم دوست نداشت بچه. زایمان طبیعی کن بچه رو کهنه کن پوشک ن ...

انشاالله کارما ی کارشون به خودشون برگرده 

خدا لعنتشون کنه پشت هم هستن

اوضاع مالیش چطوره ؟

اوضاع مالیش برای من بده. برام نه لباس می‌خره نه پول میده بهم میگم می‌شه یکم پول بدی پنجاه هزار تومن میده بهم. لباسهایی که دارم میپوشم همه کهنه شده. شلوار بچه پاره شده نمیخره پول تو کارتش هست دیدم. اما میگه میخوام سکه بخرممن دارم لباسای خودشو میپوشم لباس ندارم باهام اینکارو کرد . 

مادره 5 تا خونه داره ما تو ساختمونیم هر روزم میگه انشالله خونه بخرید انگار من شوهر پسرشم. شوهرمم هر ...

یعنی مهریه نداره بهت بده 

اگر حق و حقوقتو بگیری شاید بتونی خودتو جم کنی 

انشاالله کارما ی کارشون به خودشون برگرده خدا لعنتشون کنه پشت هم هستن

آره من بچه تک افتادیم. نه تبریک تولدش رو میگن نه بر اش کادو می‌خرن نه برام کاری کردن حتی عروسی هم نگرفتن. مادره میگفت پسرم چک میده دوست داری اول زندگی شوهرت زندان باشه آنقدر گفت که نگرفت طلا نخریدن. هیچ کاری نکردن

یعنی مهریه نداره بهت بده اگر حق و حقوقتو بگیری شاید بتونی خودتو جم کنی

خودش بهم گفت میخوای طلاق بگیری برو بگیر هیچ مرگی آان نمیدم بهت تهش میرم زندان. ولی یه ریالم نمیدم.