2777
2789
عنوان

برای کی اتفاق افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 93 پست
میدونم می‌خندن به زندگیم که با پسری که بهم دادن خیانت کرد موندم دست به زن داشت موندم. فحش داد به منو ...

نگو اینارو عزیزم همسرته فقط نیاز داره که خودش روبسازه به زور ببرش مشاور این فکرهارو نکن فداتشم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو اینارو عزیزم همسرته فقط نیاز داره که خودش روبسازه به زور ببرش مشاور این فکرهارو نکن فداتشم

وقتی خیانت کرد بهم توهین کرد. کتکم زد جلوی خانوادش..... دختر بازه. همکار دختر داره برام قیافه میگیره که چرا اونا میان سرکار من نمیرم حالا بخاطر بچم خونه ام. تا شهریور رفتم سرکار. با همه مقایسم میکنه. این کجاش شوهره چند روز پیش حالم بد بود تب و لرز داشتم بچم بهم می‌رسید نه این اصلا مهم نبود براش 

وقتی خیانت کرد بهم توهین کرد. کتکم زد جلوی خانوادش..... دختر بازه. همکار دختر داره برام قیافه میگیره ...

میدونمدرکت میکنم چقدر سخته برات چی بگم خواهرم :) 

کاش عقلش بیاد سرجا

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خب یعنی دعوا شده بود ؟بحث‌کرده بودید؟یا کلا بی‌احترامی ت‌ ذاتشونه و شمام هیچ کاری نکردی

بی احترامی که تو ذاتش هست. قبل از متاهلی هر روز با یکی تو خیابون دعوا می‌کرد الان متاهل شده با منه. دعوا شده بود ولی میدونه ننش پایینه نباید منو اونجوری میزد 

خب یعنی دعوا شده بود ؟بحث‌کرده بودید؟یا کلا بی‌احترامی ت‌ ذاتشونه و شمام هیچ کاری نکردی

فحشای ناموسی به من  خانوادم میگه. بعد توقع داشته باشم مادرش بهم احترام بذاره خواهرش بهم احترام بذاره.

بی احترامی که تو ذاتش هست. قبل از متاهلی هر روز با یکی تو خیابون دعوا می‌کرد الان متاهل شده با منه. ...

پس اشتباه کردی موندی باهاش 

با اولین بار باید میرفتی 

پسرشون و انداختن به شما

بی احترامی هم میکنن

الانم حداقل با خانواده اش ارتباط نداشته باش