2777
2789
عنوان

برای کی اتفاق افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دفاع نمیکنه هیچ وقت

به گوشش بزن بگو بهتره جلوی دیگران ازم دفاع کنی اگه همچین کاری نکنی ببه زندگیمون لطمه زده میشه . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

آره راست میگی صطع رابطه باید کرد

حواست باشه ریز ریز کارت رو بکن نزار همسرت متوجه بشه به خاطر رفتارهای بد خانوادشه چون رو همه چی حساس میشه زندگیتون به هم میریزه بگو حالش رو ندارم و اینا یا مثلا روزش رفتی بیرون و برگشتی گفت بریم بگو عزیزم راع رفتم خسته ام هم اینکه کارای خونه زیاد بوده نیاز دارم زودتر بخوابیم ان شالله فردا بریم اما اول هفته ای یکبار برو بعدها کن ماهی یکبار یهویی پیش نرو

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

همسرت میرفت گلدون رو میاورد و میگفت برای شما یکی دیگه میخرم مادر! انگار هیچ حد و حدودی ندارن

همسرمو ولش کنی هر چی دارم میده به مادر و خواهراش. روز عقدم تمام کادو ها رو داد به خواهرش برد خونش هر چی برای بچم میخرم اون یکی خواهر خوشش میاد میگه بده به دختر خواهرم 

همسرمو ولش کنی هر چی دارم میده به مادر و خواهراش. روز عقدم تمام کادو ها رو داد به خواهرش برد خونش هر ...

نده بگو بچه ی خودمون نیاز داره . همسرت رو ببر پیش روانشناس اول خودت صحبت کن بعد بگو همسرتو صدا بزنن چندین جلسه که بره درست میشه

به گوشش بزن بگو بهتره جلوی دیگران ازم دفاع کنی اگه همچین کاری نکنی ببه زندگیمون لطمه زده میشه .

چند بار جلوی خانوادش منو زد خیلی بد میزد صدای مادرش که فضوله در نیومد بگه چرا این دخترو میزنی گناه داره. در محکم مادره بست مثلا دخالت نکنه. ولی وقتی میرفتم سرکار میگفت حقوقت چقدره به جای مسافرت خرج شوهرتو بده و...