2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی پایان احساس بد پد

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 63 پست
وای من چند ماهه استفاده میگنم عاللللیه قلقش دستت بیاد نشتیم نداره

واقعا؟ من می‌دونم که کامل درست جا می‌زارم.ولی روز اول دارم. من اخه خیلی خونریزی دارم

چقدر دوستت دارم‌ خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال قبل لیوا خریدم و چند بار استفاده کردم ولی چون برام سخت بود کنار گذاشتم.چند وقت پیش چشمم بهش خورد و گفتم بزار باز استفاده کنم..الان قشنگ قلقش دستم اومده و اصلا اذیت نمیشم..خیلی حس خوبیه. انگار نه انگار پریود هستی.وقت عطسه و‌ خنده راحتی..وقتی ورزش میکنی حس خوبی داری و نگران کثیف شدن لباست نیستی..وقتی با کاپ ارتباط برقرار می‌کنی واقعا زندگیت به قبل و بعد از استفاده از کاپ تبدیل میشه.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

من سال قبل لیوا خریدم و چند بار استفاده کردم ولی چون برام سخت بود کنار گذاشتم.چند وقت پیش چشمم بهش خ ...

دقیقا خیلی راحته.من ورزش می‌کردم از باشگاه که میومدم باید پد رو از تو یقه‌ام در میاوردم😂

چقدر دوستت دارم‌ خدا