2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی پایان احساس بد پد

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 63 پست
چقدر حیف.وقتی دیگه بهش عادت کنی کنارش نمی‌زاری. ولی من که اینقدر از پد خسته بودم ازهمون بار اول باها ...

بستگی به خود آدم‌داره من همش حسش میکردم وچون خونریزی زیاد نداشتم به دردم نخورد با همون پد راحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش چیه بعد اینکه گفتن خون برمیگرده رحم ضرر داره شنیدی الکیه؟بعد پرا ضد عفونی ماکروفر میزاری؟

دلیلش رو تو بقیه نمی‌دونم عزیزم.ولی برای من مقدار زیاد خونریزیمه. در مورد ضرر هم حتما راجع بهش بخون.الان با یک دکمه کلی اطلاعات برای میاد. سایت‌های معتبر، قشنگ بده به هوش مصنوعی برات ترجمه کنه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
با اينكه تبليغات گسترده راجع به اين كاپ زياده ولي متخصصين توصيه مي كنن كه كاپ استفاده نشه چون بشدت ر ...

عزیزم من کلی راجع بهش خوندم. اگر بهداشت رو رعایت کنی تازه می‌فهمی که بیش‌تر عفونت‌ها از همون پده

چقدر دوستت دارم‌ خدا

[QUOTE=369486358]اگه یک بار مصرف بود که بعد از هر بار استفاده بندازی دور  ،خوب می شد به خاطر همین من پد رو ترجیح ...[/QUOTE

اره عزیزم ممکنه این روند تمیز کردنش برای بعضی‌ها اذیت کننده باشه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
نگفتی عزیزم، منم میخوام بخرم ولی نمیدونم چه سایزی باید بگیرم

من سایز b گرفتم عزیزم که تو برندی که من خریدم می‌شد کوچیک. ولی هر برندی خواستی بگیری کامل راهنما داره برای انتخاب سایز. 

چقدر دوستت دارم‌ خدا