mersadnemati مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 711 عنوان امشب دلم برا مادرشوهرم سوخت 571 بازدید | 9 پست هیچوقت دلم نمیخواست این تاپیک رو بزنم ولی کاش اینقدر دخترش رو بد تربیت نمیکرد.. الان شده محتاج دخترش .. کلا تو زندگی مادر شوهرم هیییییچ اختیاری نداره.. اونوقت میگن دختر دلسوز مادره عروس قاتل جون مادر شوهر بخدا اینطوری نیست 1403/11/05 | 01:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mersadnemati مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 711 جالبه که بر عکس شدهان شاءالله خدا به مادرشوهرت کمک کنه هممون خسته ایم .. بنده خدا اختیار نداره یه مهمونی بره
دخترکوردنازار عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 7884 اینا بستگی داره به خود طرف چرا باید دحترش اختیار زندگیشو دستش بگیره یا عروسش یا پسرش باید اینقدر خودش قوی بوده اجازه دخالت نده
mersadnemati مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 711 چرا متاسفانه از اول هرچی همسرم و برادر خواهرا گفتن مادر شوهرم قبول نکرد دخترش رو قهرو بار آورد الان دختر ۴۳ ساله با هیچکس نمیتونه کنار بیاد کل اختیارات زندگی مادرش رو هم دستش گرفته کلا رفتاراش رو زندگی ماهم تاثیر گذاشته
mersadnemati مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 711 اینا بستگی داره به خود طرف چرا باید دحترش اختیار زندگیشو دستش بگیره یا عروسش یا پسرش باید اینقدر خود ... امشب جشن بله برون دعوت بودن بیچاره نتونست بره چون اختیار مال و پول خودش رو هم نداره
دخترکوردنازار عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 7884 امشب جشن بله برون دعوت بودن بیچاره نتونست بره چون اختیار مال و پول خودش رو هم نداره خوب چرا باید اینطور باشه مقصر هر ناراحتی خود خودش
mersadnemati مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 711 خوب چرا باید اینطور باشه مقصر هر ناراحتی خود خودش امشبم با ما قهر بود چون کرونا گرفته بودیم و نتونستیم بریم بهشون سر بزنیم بعد ۲۰ روز رفتیم مادر شوهرم خوشحاله خوشحال بود اونوقت این خانم رفته بود تو اتاقش درو بسته بود تا مارو نبینه حقیقتا همه ی اعضای خانواده دیگه از قهر کردناش خسته شدن ..امروز حس میکنم خورد شدم کاش نمیرفتم خونشون