2777
2789

این اتفاق واسه چند سال پیشه تو شهر ما

پسره می‌فهمه نامزدش بهش خیانت کرده

اما به روی دختر نمیاره براش نقشه می‌کشه (نمی‌دونم چجوری و چه روشی قرص خورش می‌کنه)

دختره میمیره و پسره هم جوری همه چیزو چیده بود که همه اون زمان فکر کردن دختره خود کشی کرده

اما خب ۲ ۳ سال بعدش پسره رفته بود اعتراف کرده بود و خودشو لو داد از عذاب وجدان 

ولی با این حال خانواده دختره بعد یکسال تو زندان بودن بهش رضایت دادن و بعد یکسالم جنبه عموم کشیدن آزاد شد .

بقول دوستم بعضی وقت‌ها وقتی یکی خیانت می‌کنه فکر می‌کنه خیلی زرنگه کسی نمیفهمه و طرفش خنگه

اما بارها دیدیم طرفش همون اوایل فهمیده از قصد چیزی بهش نگفته و اتفاقا خیلی مهربون تر شده اما براش نقشه داشته 

یا مال و اموالشو بالا کشیده 

یا زندگیشو جهنم کرده و به خاک سیاه نشونده

یا با سیاست همه چیزو ازش گرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

من یکیو میشناسم وقتی فهمید طرف خیانت میکنه اونروز برای همیشه مرد و مهربونتر ازهمیشه شد طرفشم ب خیانتش ادامه داد ولی نمیدونست ک خانمش نقشه داره خانمه نقشه کشید و تمام اموالش رو بانقشه و چرب زبونی ب نام خودش زد هرچی ک فکرشو کنی اخرشم شوهرشو با ی دست لباس انداخت بیرون الانم با بچه هاش داره زندگی میکنه شوهرش وقتی فهمید دیگه دور بود الان بهترین خونه دوطبقه در بهترین نقطه شهر .باغ .ماشین .مغازه ..همه چی بنام زنس 

نتیجه خیانت همین میشه دیگه 🫠

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

یکی بود یکی رو کشت ولی اعتراف نمیکرد مدرک کافی هم نداشتن خلاصه انداختنش زندان بعد اومدن عکسای مقتول رو هم دور بر تختش چیدن و بهش'گفتن حق نداری عکسارو بکنی اینم شب سوم دیونه شد گفت من کشتمش و اعتراف کرد

آقا هستم        اقا هستم

اگه همسرم یا نامزدم بهم خیانت کنه قطعا روز بعد زندگیشو نمیتونه ببینه چون میکشمش

منم مث شما فکر میگفتم تا ب روزم اومد 

نامزدم عشق زندگیم خیانت کرد من تنها کاری تونستم بکنم 

بهم زدن نامزدی مون بود 🥺

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

منم مث شما فکر میگفتم تا ب روزم اومد نامزدم عشق زندگیم خیانت کرد من تنها کاری تونستم بکنم بهم زدن نا ...

خیلی کارها بدی کردی عزیزم ببین اگه من نتونستم بکشمش عقیمش میکنم میزنم وسط پاش ادم شه

مردادیه شیطون بلا