2777
2789
عنوان

حالم بده نمیدونم خیانت دیدم یا نه

341 بازدید | 48 پست

من و شوهرم داشتیم توی گوشیش یه چیزی میدیدیم یهو براش نوتیف اومد که یه پست براش فرستاده شده من گفتم سارا کیه گوشیشو از دستش کشیدم ببینم نزاشت پاکش کرد پیامش رو گفت همکارمه چندبار چیز فرستاده برام من اصلا باز نکردم و پاک کردم ندیده بهش گفتم چرا الان نزاشتی ببینم چیه قسم خورد که چیزی نبوده و طرفو بلاک کرد جلوی من … حالم خیلی بده از فکرش نمیتونم بیام بیرون همش گریه میکنم .همسرم خیلی گریه کرد گفت  من توو زندگیمو دوست دارم و خیانتی نکردم و اینا

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم میترسم دنبالش رو بگیرم با چیزی که طاقتشو ندارم روبه روشم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت کرده 

اگ‌نمیخوای طلاق بگیری 

وانمود کن که گول خوردی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اگه گریه کرده که ریده .مطمین باش یه خبریه اگه گوهی تو کلاهش نبود نشون میداد بعد پاک میکرد

منم همینو گفتم یهش گفتم اگ چیزی نبود چرا بهم نشون ندادی و شکمم سرهمین قوی میشه که یکاری کرده

زن حس ششم قوی داره چند ساله ازدواج کردی

یک ساله

وای قلبم میگیره این همه جهیزیه ای که خریدم چی

تازه خواهراشم جفتشون خیانت دیده بودن و همش میگف من هیچوقت اینکارو نمیکنم

منم حس خوبی بم دس نداد...ولی فکرش اذیتت میکنه اگ پی شو نگیری مطمئن شو حداقل اونموقع تصمیم میگیری ببخ ...

دقیقا بنظرم اول مطمین شو چون پی شو‌نگیری واقعا مغزتو داغون می‌کنه من که دووم نمیارم صبر کنم پی نگیرم