2777
2789
عنوان

وایی سه ماه به نظرم خیلی کمه

144 بازدید | 13 پست

هنوز خسته ام خستگی رو حس میکنم قشنگگگ و اصلا دلم نمی‌خواد از اول مهر برم تو سگدونی سال آخرممم من درسم خیلی خوبه ولی اصلا نمیتونم تو اجتماع هم سن و سالام باشم یعنی خیلی دوست دارم ولی وقتی میبینمشون یا می‌خوام باهاشون صحبت کنم میفهمم اصلا نمیشه فایده نداره و حال بهم زننن 

و اینو بگم 99 درصد ادمایی که میان میگن ما متنفریم و فلانیم و اینا دقت کردم دقیقا همونا میرفتن تو یه اکیپی شروع میکردن صحبت کردن 

ولی من نمیگفتم متنفرم ولی حس تنفر ازم موج میزد میرفتم زنگ تفریحا تو یه کلاس تنهایی بهم ارامش دست بده 

خلق و خوی من خیلی متفاوته انگار و اینکه بگم من از ظاهر زنونه و دخترونه خیلی خوشممم میادد ولی رفتارام و علایقم اصلا مثل دخترا نیست اینش عجیبه واسه خودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درونگرایی شاید 

یا دوست با خلقیات خودت پیدا نکردی 

من از دوست های لوس خوشم نمیومد زمان مدرسه و کلا فقط با یک نفر دوست صمیمی بودم 

یعنی بعد 3 سال با یکی صمیمی شدم چون خوشم نمیومد اون زمان از رفتار همکلاس هام 

شما خفن نیستی به تراپیست نیاز داری خواهر

تراپیست کیلو چنده 

من فقط نمیدونم چرا اینطوری ام آخه بحث مشترکی ندارن باهاشون صحبت کنم من تفریحاتم بیست چهار ساعته گیمه خب اینا هم حالیشون نیست چی بگم...

درونگرایی شاید یا دوست با خلقیات خودت پیدا نکردی من از دوست های لوس خوشم نمیومد زمان مدرسه و کلا فقط ...

وایی آدمای لوس و شلوغ واقعا اذیتم میکنن ارهه واقعاا 

ولی همینش بده چطوری یه آدم مثل خودم پیدا کنم

تراپیست کیلو چنده من فقط نمیدونم چرا اینطوری ام آخه بحث مشترکی ندارن باهاشون صحبت کنم من تفریحاتم بی ...

همون که انقدر خودشیفتگی داری که احساس میکنی کل مدرسه بدن تو خوبی نیاز به تراپی داره

از این سال آخر لذت ببر که دیگه هیچوقت تکرار نمیشه و بعدا دلت تنگ خواهد شد.

اخی دلم پره که از دوازده سال تحصیلیم هیچ بوی خوشی نبردم

اگه مدرسه امو عوض نکنم همین آدمای تکراری ان فرقی نمیکنه

اخی دلم پره که از دوازده سال تحصیلیم هیچ بوی خوشی نبردماگه مدرسه امو عوض نکنم همین آدمای تکراری ان ف ...

یعنی یه دونه خوب بین‌شون نبود که ازش خوشت بیاد؟:(

خیلی سخت‌پسندی پس شما😅

وایی آدمای لوس و شلوغ واقعا اذیتم میکنن ارهه واقعاا ولی همینش بده چطوری یه آدم مثل خودم پیدا کنم

لزوما نیاز نیست دوست داشته باشی 

گاهی تنهایی بهترین دوست یه ادمه 

من زمان راهنمایی هیچ دوست صمیمی نداشتم و فوق موفق شدم اون دوران 

تو دوره دبیرستان شاید افت کردم و از دلایل دوستام بودن 

برای دوست سعی کن یه دوستی که مودبه و هم لول درسی تو هست پیدا کنی و باهاش دوست بشی 

همون که انقدر خودشیفتگی داری که احساس میکنی کل مدرسه بدن تو خوبی نیاز به تراپی داره

من اگه خود شیفته بودم که به غیر اخلاقی هیچی میومدم بخاطر نمره  ام همرو مینداختم تو سطل من اخلاقی دارم میگم 

من نفر اول مدرسه ام تو معدل ولی اصلا اهل فخر فروشی و اینا نیستم اخلاقای جالبی نمی‌بینم بحث مشترک باهاشون نمیبینم همش غیبت میکنن کاری که اصلا خوشم نمیاد ازش 

یعنی یه دونه خوب بین‌شون نبود که ازش خوشت بیاد؟:(خیلی سخت‌پسندی پس شما😅

بوده ولی خب زیاد ارتباط نمی‌گرفتیم یا یکی بوده علاقه مندی اوکی بوده اخلاقی نبوده 

مثلا بغل دستی من میاد میگه چه خبر من لبوبو این رنگی واسم در اومده منم بگم مبارکه با اینکه میخوام خوردش کنم بعد من بهش بگم باسفایت اخر دارک سولز 3 ام آیا میفهمه؟؟😇