2777
2789

بیشتر روز رو بیداره و کم میخابه اصلا خابش بهتر نشد فقط چند شب در حد ۵ساعت خابید عادی ایا

خدایا خودت کمکم کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیرش کن با شیر و اگه داره دتدون در میاره با ژل دنتی کید براش ماساژ بده

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

گرسنه نمیشه ؟یا اینکه جاییش درد کنه ؟پوشکش کثیف باشه ؟یا گرم و سردش باشه ؟همینا رو بلدم فقط😂

نمیدونم پوشکشپ عوض میکنم سیر سیر بهش شیر میدم قنداقش میکنم خوب هم میپوشنمش ولی هر دو ساعت با یه ساعت بیدار میشه دیگه امیدی به خوب شدن خابش ندارم🥲

خدایا خودت کمکم کن 
تو روز نزار بخوابه باهاش بازی کن و خستش کن

ایندچه راهکاریه میدین.هر بچه پنجره بیداری داده.وقتی احساس کردین خسته شده باید ببرین بخوابونین.وقتی زیاد خسته بشن برعکس اصلا نمیتونن بخوابن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
فک کردم همه ی بچها اینجورن

نه دیگه بعد از دوماه دیگه خوابشون بهتر میشه

شبا ولی هی بیدار میشن شیر میخورن

پسر من شبا قبل خواب یه شیشه شیرخشک بهش میدادم دو ساعت می‌خوابید بعد تا صبح شیر خودمو میدادم واسه شیر خودم هر ۲۰ دقیقه بیدار می‌شد

تو روز هم بیشتر بیدار بود