2777
2789

من میخام رنگ مو یاد بگیرم اما هیچکس تو فامیل ندارم ک بیاد مدلم بشه تو دیوار هم آگهی زدم کسی نمیاد 

بخاطر همین رفتم ی ارایشگاه تو منطقه خودمون فقط چون میزاشت رو سر مشتری ها کار کنم و یاد بگیرم  ک الان فهمیدم اینم ب نفع خودشه 

نصف پولش رو بهش دادم اما آموزشش اصولی نبست کار عملیش خوبه اما عالی نیست 

ک اونم خوب  نمیتونه توضیح بده 

الان زورم میاد نصف دیگ پولشو بدم چون خداوکیلی هیچی یادم نداده این پولم بدم مطمعنم دیگ کار نداره باهام همچین ارایشگاه با در پیکری نیست 

دلم میخاد برم جای دیگ اما مدل ندارم مدل مجانی هم پول موادشون نمیدن کلی باید از خودم هزینه کنم ک نمیتونم 

چیکار کنم توروخدا کمک کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا رنگ ترکیبی میزنیم برا هر مشتری کلی هزینه اکسیدان و شامپو ضد زردی میشه فقط ۳۰۰ تومن فویل هست

سیصد تومن فویلِ یه مشتری؟ مگه فویل قیمتش چنده؟😐 رنگ ترکیبی هم وقتی در رنگ رو باز می‌کنی برا یه مشتری که نمی‌ذاری همه رو... برا هر کدوم یکمیش رو قاطی میکنی دیگه... در کل یادگیری هر کاری هزینه داره... خب معلومه نمیان هم ریسک مدل شدن رو بپذیرن هم هزینه پرداخت کنن... نمی‌دونم قیمت رو چند گفتی که نیومدن ولی اولش فقط هزینه مواد بزن، اگر نیومدن کامل رایگان هم شده بزن چند تای اول رو... هرکاری همین هارو هم داره دیگه

امضا ندارم اثر انگشت زدم