2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

58 بازدید | 19 پست

سلام کسی تعبیر خواب بلده??

خواب دیدم با معشوقم که نزدیک یک ساله در ارتباط نیستم باهاش تو حیاط یه جایی مثل دانشگاهیم و دست های همو میبوسیم و نگاه عاشقانه‌اش بهم که تو خواب کاملا حس میشد

به نظرتون تعبیرش چیه?

به هم نمیرسید بیخود بهش هی فکر نکن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا

خواب دیدم  بچه پدرم رو(تو خواب بابام یه زن دیگه داشت که جن بود)  رو بردم جایی که همشون جن بودن گفتم ببینید این آدمه یا جن 

بعد بهم گفتن جنه تو هم زغال ذوب کن خیلی ارزشمنده

منم زغال آتیش میزدم قرمز که میشد آب میریختم روش مث آهن مذاب میشد و توی یه چاه بزرگ میریختم تا جایی که اون چاه پر شد 

و اون چاه کنار دستشویی بود 

خواب دیدم بچه پدرم رو(تو خواب بابام یه زن دیگه داشت که جن بود) رو بردم جایی که همشون جن بودن گفتم ...

پدرت یه کار بی فایده دراینده انجام میده که توهم کمکش میکنی..میتونه خرید ومعامله یا حتی یه رابطه با فامیلی اشنایی چیزی باشه.

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نگفتم بهش میرسم یا نه!!! خواستم تعبیرشو بدونم

تعبیرش به هم نرسیدنه..میگم فکر نکن وانرژی روش نذار

پدرت یه کار بی فایده دراینده انجام میده که توهم کمکش میکنی..میتونه خرید ومعامله یا حتی یه رابطه با ف ...

ممنون 

بعد یه خواب دیگه هم که برا عجیب بود اینکه 

من توی خواب دنبال دستشویی میگشتم و یه دستشویی عمومی پیدا کردم که بین دستشویی ها دیوار نبود و حتی آب هم نداشتن اول رفتم اونجا ولی روم نشد و رفتم کنارش یه دستشویی عادی پیدا کردم 

ممنون بعد یه خواب دیگه هم که برا عجیب بود اینکه من توی خواب دنبال دستشویی میگشتم و یه دستشویی عمومی ...

اگه دستشوییت میومده هشدار مغزت بوده بیدارت کنه

اگه نه یه تعبیرش مال ومناله بی برکته.‌یه معنیش یه زن جادوگر

زن جادوگر یعنی چی؟ آخه قبلا هم بهم گفان برام طلسم گرفتنه و اینکه همزاد دارم

کی گفته؟؟همزاد داشتن الکی نیست یه سری نشونه خاص داره