2821
2789
عنوان

چقد مرده ها آگاهن

371 بازدید | 23 پست

یه پیرزنی تو فامیلمون سال ها قبل فوت شده بعد همش قیافش میومد جلوی چشام ولی هیچ وقت براش فاتحه نمیخوندم نمی‌دونم چرا چون احساسی بهش نداشتم اصلا ب زبونم نیومد براش فاتحه بخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز داشتم قرآن می‌خوندم برای داداشم ک فوت شده این خانم بازم آمد تو ذهنم برای بار اول گفتم برسه ب روحش ثواب قرآن تقریبا ی جز خوندم 

بعد شبش خوابشو دیدم😢انقد خوشحال بود چهار پنج تا چمدون خیلی بزرگ پر لباس های خوشگل و قشنگ بهم داد گفت هدیه اس برای تو🥺🥺

اینکه مرده چیزی بده تعبیرش خیلی خوبه یعنی رزق و روزی عزت آبرو 

چقد زود جبران کرد طفلی خدا رحمتش کنه نور ب قبرش بباره 

اصلا این خوابو دیدم ی جوری شدم 

وای ایجانم چقدر قشنگمنم انشالله ازین به بعد میخونم

حتما بخون.من برای داداشم خیلی قرآن می‌خوندم بعد ی مدت سرگرم ی مشکلاتی بودم هیچی نخوندم براش آمد ب خوابم گفت اجی سردمه  

دیروز داشتم قرآن می‌خوندم برای داداشم ک فوت شده این خانم بازم آمد تو ذهنم برای بار اول گفتم برسه ب ر ...

بستگی به مقامشون داره این آگاهی از دنیا .

روزی یک بار هفته ای یا ماهی یا سالی میتونن از دنیا آگاه شن.

بله این پیرزن برای شما دعا کرده در برزخ و مستجاب هم شده علی الظاهر.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

بستگی به مقامشون داره این آگاهی از دنیا .روزی یک بار هفته ای یا ماهی یا سالی میتونن از دنیا آگاه شن. ...

من کلا برای هر مرده ای فاتحه بدم یا قرآن بخونم میگم شماهم برام دعا کنین.انقد درگیر مشکلاتم خیلی نیاز داشتم ب دعاهاشون 

تعبیرش چیه یعنی مشکلاتم حل میشه

من کلا برای هر مرده ای فاتحه بدم یا قرآن بخونم میگم شماهم برام دعا کنین.انقد درگیر مشکلاتم خیلی نیاز ...

تعبیرش حل مشکلات شماست.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

بستگی به مقامشون داره این آگاهی از دنیا .روزی یک بار هفته ای یا ماهی یا سالی میتونن از دنیا آگاه شن. ...

ی چیزی بگم روزهای اولی بود ک داداشم فوت شده بود ما رفته بودیم سرخاک و مسجد و مراسم و ...خلاصه خونمون خالی بود تلویزیون هم ک‌ خاموش بود کسی نبود خونه. بعد مراسم با فامیلا آمدیم خونه اول از همه مامانم و زن عموم وارد خونه شدن یهووو مامانم جیغ کشید دوید سمت تلویزیون اسم داداشمو صدا کرد بعد تلویزیون هم روشن بود گفتیم چیشده مامانم با زن عموم گفتن داداشو ندیدی الان همینجا بود جلو تلویزیون نشسته بود شما آمدین رفت   اصلا میشه همچین چیزی

ی چیزی بگم روزهای اولی بود ک داداشم فوت شده بود ما رفته بودیم سرخاک و مسجد و مراسم و ...خلاصه خونمون ...

ضمن عرض تسلیت.

بله ممکنه دیده باشش. 

الهی آمین.یعنی میشه بعد چهار ده پانزده سال مشکلاتم حل بشه ای خدا

انشالله

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز