یه پیرزنی تو فامیلمون سال ها قبل فوت شده بعد همش قیافش میومد جلوی چشام ولی هیچ وقت براش فاتحه نمیخوندم نمیدونم چرا چون احساسی بهش نداشتم اصلا ب زبونم نیومد براش فاتحه بخونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سر میزنه به همون جایی که بیشتر دوست داشته.همون روزی یک بار یا هفتگی یا ماهانه بستگی به مقام داداشت داره.
ویژه واسش بخون فاتحه و خیرات.
و برای بقیه مؤمنین و دورتر ها همه رو با هم مثلا یک فاتحه بخون یا هر خیراتی
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
سر میزنه به همون جایی که بیشتر دوست داشته.همون روزی یک بار یا هفتگی یا ماهانه بستگی به مقام داداشت د ...
ی سری ام آمد ب خوابم گفتم اون دنیا چجوریع واقعا راسته چ اتفاق هایی واست افتاد.شروع کرد ب تعریف کردن خیلی طولانی داشت توضیح میداد منم گوش میکردم ولی بیدار شدم هیچ کدومو یادم نیومد
جسارنا شغل یا تحصیلات تون چیه زدین پاسخگویی ب سوالات عقیدتی .یعنی مرتبط هست یا صرف اطلاعات و مطالعات ...
اینم جز سوالات خصوصی محسوب میشه
ولی چشم میگم
بنده مطالعه آزاد دارم سالهاست و در پلتفرم های مختلف حضور فعال دارم در این امورات .
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
ی سری ام آمد ب خوابم گفتم اون دنیا چجوریع واقعا راسته چ اتفاق هایی واست افتاد.شروع کرد ب تعریف کردن ...
این سری خوابشو دیدی تا بیدار شدی گوشیت رو بردار و خوابت رو تایپ کن یه جا و بنویس وگرنه بازم یادت میره.
این روش واس هر خوابی میتونید اجرا کنی
ن همون لحظه ای ک بیدار شدم اصلا یادم نیومد خواب های دیگع ام یادم میمونه این اصلا
سعی کن تو خواب به این فکر کنی که حفظش کنی.
ایمانت قوی تر بشه میتونید خوابت رو کنترل کنی