2777
2789
عنوان

بهترین روش از بین بردن موی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 48 پست
کرم موبر سینره مخصوص صورت

ب کرم موبر میترسم حساسیت داشته باشم

من هر 3ماهی شمع و وکس

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بند میندازم ولی اکثرا جوش میزنم حالا میخوام موزن براون بگیرم ببینم اون چطوریه اگه خوب باشه دیگه ر ...

پس منم همینو میگیرم 

صورتمو لیزر کردم 

ولی فایده نداشت ۸جلسه رفتم

الان ۴روزی یبار شیو میکنم با تیغ اصلاح صورت 

یه لایه پوستمم در میاد 

یه پوست نرم و تر تمییزی میشه 

ولی دو روز بعدش موها جوانه میزنن😂🙈

دلشاد هستم...💍

شیو باعث میشه مثل ریش مردا در بیاد واسه من که اون طوری کرد تنبلی تخمدان هم داشتم موی صورتم رو بدتر ک ...

منظورتون از شیو، ژیلته؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

من چند ساله سیبلم تیغ میزنم اصلا زیاد نشده هروقت بند بندازم جوش میزنه لعنتی خیلی هم درد داره باقی صورتم مونداره 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
من بند میندازم ولی اکثرا جوش میزنم حالا میخوام موزن براون بگیرم ببینم اون چطوریه اگه خوب باشه دیگه ر ...

ازاون قلمی ها میگی من پرسیدم گفت از ته میکَنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
آره شنیدم خوبه فقط بدیش اینه که موهارو از ریشه در نمیاره

اینو دیگه باید رف لیزر 

صورتمو لیزر کردم ولی فایده نداشت ۸جلسه رفتمالان ۴روزی یبار شیو میکنم با تیغ اصلاح صورت یه لایه پوستم ...

من اول شیو رو امتحان میکنم بعد دستگاه میگیرم