2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس بنگال میخرم میترسم تقلبی باشهه زود خراب شه

ترمه قبلا که من میرفتم جنساش خوب نبود پارچه ها انگار کهنه بودن دیگه نمیرم الانو نمیدونم نگاه نکن مردم زیاد خرید میکنن. یه بار حضوری برو از نزدیک کیفیتشو بررسی کن اگر قم هستی

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من معمولاً حضوری میخرم از طریق پیج چک کنم بعد حضوری میرم میخرم

عزیزم میشه بگی دخترای قمی از لحاظ زیبایی چجور هستن؟ ب طور کلی توصیفشون کنی؟

میدونم سوالم منطقی نیست ولی برا ی مسئله ب ی جواب حداقل حدودی ازش نیاز دارم

ممنونم ازت

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ترمه قبلا که من میرفتم جنساش خوب نبود پارچه ها انگار کهنه بودن دیگه نمیرم الانو نمیدونم نگاه نکن مرد ...

عزیزم سوال بالامو ممنون میشم جواب بدید

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم میشه بگی دخترای قمی از لحاظ زیبایی چجور هستن؟ ب طور کلی توصیفشون کنی؟میدونم سوالم منطقی نیست و ...

عزیزم اینجا اقوام مختلف هستند. اصیل قمی

ترک آذربایجان

ترک همدان و زنجان و اراک

شمالی

عرب

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من حضوری چندبار خرید کردم ازشون

قیمتشون ک الان مثل باقی پارچه فروشیهاست، نهایت ۲ ۳ هزار تومن تا ۵ تومن فرقشونه

کیفیت پارچه ها هم مثل باقی پارچه فروشیهاست، قدیم پارچه خوب داشتن ی میزم وسط بود پارچه های بیخود اون وسط بود

الان ک دوطبقه شده کیفیتشون مثل باقی جاها شده و قیمتشونم همینطور

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

عزیزم اینجا اقوام مختلف هستند. اصیل قمیترک آذربایجانترک همدان و زنجان و اراکشمالیعرب

ممنونم جانم