2777
2789

من خودم دوست دارم دخترم

یک  زبان انگلیس عالی باشه در حد مکالمه عالی صحبت کنه روان

دو یه ورزش بره برای سلامتیش.یعنی باشگاه تو روتین زندگیش باشه. برای شاد بودن و سلامتی و روحیه عالی.چون ورزش واقعا حال آدمو خوب میکنه

سه. تو درسش موفق باشه و یه رشته عالی بخونه و آینده شغلی داشته باشه.

بقیش ب نظرم اضافه کاریه..

در کل دوست دارم  دخترم سالم زندگی کن سمت دود و الکل نره...شادو سالم و موفق باشه. یه زندگی نرمال و سالم..تو تحصیلاتشم موفق باشه چون تحصیلات ب نظرم ب آدم پرستیژ میده.از لحاظ اخلاقی هم دوست دارم چارچوب داشته باشه و سالم زندگی کنه

لطفا نگید برای بچت تصمیم نگیر .چون من این کارو میکنم.من عاقلتر وبزرگتر از اونم سه تا پیراهن بیشتر از اون پاره کردم قطعا دخترمو رها نمیکنم ب حال خودش و راه و مسیر درست زندگی بهش نشون میدم.شرایط موفق بودنو فراهم میکنم براش و مسیر درستو بهش نشون میدم. 

فعلا  ۵ سالشه..

هدف اولم تیک خورده و کامل و روانو مسلط انگلیسی صحبت میکنه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

من بزرگترین لطفی که میکنم به دنیا نمیارمش 

ولی اگر بچه ای داشتم 

زبان 

موسیقی 

و تحصیل 

و کتاب خوانی حتما در برنامه هام بود 

سفر های هیجان انگیز 

تجربه های شیرین 

و حتما حتما به دنبال کشف استعداد و تواناییش در مسیری که علاقه داشت کمکش میکردم تا خوب آموزش ببینه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

من تصمیمم اینه بچه دار نشم 😇😇

ولی شما هم چ خوب ک الان فکراتو براش جمع بندی کردی . 

موفق باشید عزیزم . بچه ها همیشه اونی میشن ک پدر مادر بودن چون الگوشون پدر مادره نه اونی ک پدر مادر میخان . 

همین ک از الان ب فکرشید را تحسین میکنم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

پسرم الان۱۷ سالشه رشته کامپیوتر 

زبان انگلیسی و آلمانی رو داره خصوصی یاد می گیره که انشالله مهاجرت کنه به آلمان ،البته به شرطی که سربازیش رو بشه خرید 

پسر کوچیکم درسش رو به زور مبخوانه اما اونم کم کم باید زبان رو شروع کنه ،دروازه بانیش هم عالیه شاید تابستان بگذارمش کلاس دروازه با نی