2777
2789
عنوان

بی حرمتی از جانب پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3639 بازدید | 95 پست
کار پدرشوهرت اصلا خوب نبوده بچه رو با محبت باید جذب کنی.شما هم بارداری زیاد بهش فکر نکن.سعی کن بدون ...

دیگه امشب رفتم خونه نمیرم اونجا.هر

چقدرم التماس کنه و گریه کنه مادرشوهرم من نمیرم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت زبونی فایده نداره باید فیزیکی تربیتش کنی.

من بچه هامون اینجوری تربیت کردم.

بهتر و باتربیت تر از بچه ها من وجود نداره. 

یکبار یکیشون کار خطا کرد زدم پشت دستش.

بار دوم کار بد کرد زدم پشت دستش از شدت سوزش گریه کرد ۱ ساعت. 

بار سوم تا دستم رو بردم بالا خودشو خیس کرد.

اینو که گفت حالم خیلی خراب شد.

من گفتم بابا داری همپایه بچه لجبازی میکنی. اگه روشی هست که ۱ هفته ای بچه رو تربیت میکنن باشه به منم ...

واي ببخشيد ولي پدر شوهرت حالش خوش نيست،،كم برو ،خودت غذا بپز منم شهر غريبم استراحت مطلق مثلا ،ولي يه برنج بذار با پلوپز،خورشتم بخر يا كباب تأبه اي ،،اخه ادم با بچه سه ساله در ميفته ؟! كاراش عين پدر شوهر خودمه كه خيلي هم إدعاش ميشه

ببين منم اوايل جواب نميدادم و مقابل حرفاش سكوت ميكردم تا بي حرمتي نشه ،بعد هي فكر ميكرد حرفاش درسته كه كسي جبهه نميگيره ،الان رسما بش ميگم اين سبك تربيتي منه ،روشم تحقيق و مطالعه شده ،روانپزشكا اينو ميگن،شما هم همينو بگو ،،باشم بحث نكن

واي ببخشيد ولي پدر شوهرت حالش خوش نيست،،كم برو ،خودت غذا بپز منم شهر غريبم استراحت مطلق مثلا ،ولي يه ...

گفتم باشه بابا شما روشن واسه بچه هات جواب داده اما من با کتک بچه تربیت نمیکنم.

واسه همین بچه ها اون دوره تا بزرگسالی شب ادراری داشتن چون تربیت برپایی ترس و کتک بوده.

گفتم میبرمش هر وقت تربیت شد میارم.

دختر من بی تربیت نیست اقتضای سنش اینجوری که نبود الان یه مقطع اینجوریه خوب میشه.

گفت من اقتضای سن حالیم نیست این بی تربیتی و تا ۱۰ سال دیگه همینه و من دوستش نخوایم داشت مگه زوره حالا ناراحتم میخوای بشو.

گفتم بقول شما زور که نیست شما چون باتربیت دوستش ندارید اونم تو عالم بچگی حتما تو ذهنش یه چیزی هست که میگه شمارو دوست نداره.

گفتم باشه بابا شما روشن واسه بچه هات جواب داده اما من با کتک بچه تربیت نمیکنم. واسه همین بچه ها اون ...

ميخوام يه ادم مريض بچه ادمو دوست نداشته باشه ،،بهتر !!دخترت اونجور اسيب ميبينه بخوادهي زجرش بدن. ،حرمت بچتو حفظ كن و نبرش فعلا 

ببخشید تایپ گاهی غلط داره

طوري نيست عزيزم ،غصه نخور ،حرفي هم نزن فعلا اما به شوهرت بگو و سعي كن يا چيز سبك بار بذاري مثل ابگوشت كه راحته يا از بيرون غذا بخري ،حتي ارزون ولي خودت و دخترت رو ازار روحي نده 

گفتم باشه بابا شما روشن واسه بچه هات جواب داده اما من با کتک بچه تربیت نمیکنم. واسه همین بچه ها اون ...

وا منم صد بار بچم بم گفته مامان دوستت ندارم ،،نميشينم جدي بگيرم بيفتم  به جونش كه !!خله بابا ،ولش كن ،،نسل قديم خيلياشون ادماي سالمي از نظر روح و روان نيستن 

من دیگه زدم زیر گریه گفتم بس کنید دیگه. 

خیالتان راحت من دیگه نمیام اینجا.

اما خیلی زشته شما دارید با بچه ۳ساله بحث میکنید. و منو دارید بیرون میکنید. 

میگید بردار ببرش تا تربیت نشده نگارش. 

ول کن نبود.

مادرشوهرم اینقدر التماس کرد و گریه و گفت اگه بری من امشب میمیرم. 

ولش کن این دیوانه است.

گفتم من خودمو بچه تو شکمم داریم میلرزید بمونم تا کی حرفاشو بشنوم.

در و قفل کرد نزاشت برم.

چون همسرم نیستش. 

با برادر شوهرم رفتن جایی ۱۱ میاد 😭😭😭