2777
2789

می‌دونم مهلتش تموم شده ولی پیام اومده گفته ۲۴ ساعت وقت دارید 

برا خودم نیست 

طرف دیپلم نظام قدیم با پیش دانشگاهی داشته امسال انتخاب رشته کرده بدون کنکور 

سوابق چیو تایید کنه؟ برای تایید سوابق حتما باید گزینه مشاهده سوابق تحصیلی توی قسمت ثبت نام آزمون باشه اما ایشون نه کنکور شرکت کردن نه امتحان نهایی دادن 

و توی قسمتی که از سایت سنجش که میگن اونجا سوابق رو تایید کنید برای ایشون زده موردی یافت نشد 

دقیقا چیکار کنه الان ؟ از کجا سوابق تایید کنه

اول باید مدارک رو تو یه سایت تایید کنه بعد دو روز بره سوابق رو تایید کنه ۲۰۰ خورده ای پول میخواد

بره کافینت

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید مدارک رو تو یه سایت تایید کنه بعد دو روز بره سوابق رو تایید کنه ۲۰۰ خورده ای پول میخوادبره ...

همون تاییدیه تحصیلی ؟ 

سایت etm...؟؟؟

اونو انجام داده 

۱۰۰‌ پول میخواست 

انتخاب رشته بدون کنکور هم انجامش داده

مسئله فقط و فقط تایید سوابق تحصیلی که فقط از طریق سایت سنجش

همون تاییدیه تحصیلی ؟ سایت etm...؟؟؟اونو انجام داده ۱۰۰‌ پول میخواست انتخاب رشته بدون کنکور هم انجام ...

خب بعد از تاییدیه تحصیلی باید سووابق رو تایید کنه خود سایت سنجش راهنمایی کرده کجا برن

بره کافینت تا مهلتش تموم نشده 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

خب بعد از تاییدیه تحصیلی باید سووابق رو تایید کنه خود سایت سنجش راهنمایی کرده کجا برنبره کافینت تا م ...

تو سایت هیوا زده کسایی که دیپلمشون برا قبل از سال ۸۴ بوده نیاز نیست کد سوابق تحصیلی بگیرن این چیه