2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دوست عزیز من کلا کار های کریستوفر نولان رو پیشنهاد میدم مثل اوپنهایمر تلقین تنت شوالیه تاریکی میان ستاره ای ممنتو حیثیت

جان ویک جانوران عجیب بازگشته از گور شوتر ایسلند مظنونین همیشگی پیرپسر فارست گامپ 5 فوت فاصله اگه میتونی منو پیداکن ناپلئون اواتار دزدان دریاییکارائیب فورد در برابر فراری جنگو ازاد شده لبه فردا جانگل کروز وزارت جنگ هری پاتر هابیت و ارباب حلقه جیمز باند باربی ماتریکس لوسی

سریال هم بریکینگ بد د بویز پیکی یلایندرز وایکینگ ها اخرین پادشاهی 100 چرنوبیل شهرزاد اسکویید گیم 

ایرانی گشت ارشاد2 هزارپا تگزاس فسیل دینامیت سامورایی در برلین

کلا فیلمایی که بهتون گفتم از نظر من بهترینن و کاملا کارشناسی شدن

میتونین کلیپ های احسان منصوری رو هم ببینید  

کاربر اقا هستم 

خوب دوست عزیز من کلا کار های کریستوفر نولان رو پیشنهاد میدم مثل اوپنهایمر تلقین تنت شوالیه تاریکی می ...

سریال که نمیتونم ببینم چون اگه یه قسمتشو دیدم باید تا آخر ببینم ذهنم درگیر میشه 

اوپنهایمر و تلقین و تنت رو هم دیدم قبلا 

ممنون از نظرتون حتما یکیشونو میبینم خیلی لطف کردید 🌷

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

میترسم غمگین بشی از درس بیافتی. ابد و یک روز، بیست و کیلو و بیست گرم، جاندار،

نه اینطوری نیستم 

مرسی گلی خیلی لطف کردی🩷

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️