2777
2789

به شوهرم میگم هررر کاری کنیم میگه نه میگم یه اپارتمان پیش فروش میکنن بخریم کم کم قسط بدیم میگه نه میگم وام بگیریم میگه نه هررر کاری میگم قبول نمیکنه پدرشوهرم یه خونه داره کوچیکه وله تمیزه الان اونجا زندگی میکنیم ادم خوبیه باباش خیلی مهربونه من گفتم طلاهامو میدم طبقه بالاشو بساز واسه خودمون خورد خورد خرجش میکنیم یه خونه ی جمع و جور بسازیم میگه نه خوصله ی ساخت و ساز ندارم نمیدونم با این تورم و بدبختی چطور انقدر بیخیاله اصلا هیچی براش مهم نیس ۸ ساله عروسی کردیم بچه نداریم دو نفریم دوتایی کار میکنیم هیچی نداریم از خودمون بنظرتون من طلاهامو بدم خرج طبقه ی بالا کنم پدرشوهرم برامون بنویسه که خرج خونه از ما بوده و اونجا دیگه واسه خودمونه مشکلی پیش نمیاد بعدا؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آدم تو قبر بره بهتره تا هم محله پدر شوهر مادر شوهر باشه هم محل چه برسه یه ساختمون بعدش طلا بدی که آخر به اسمت هم نشه با خودت نکن این کار رو چقدر واسه خودت مظلومیت میخری آخه

مشکل پیش میاد

زمین مال پدرشوهرته، سند بالا هم میخوره بنام پدرشوهرت و میره تو لیست ارثیه

طلاهات رو نگه دار

خرد خرد خودت پس انداز کن،یکی دوسال دیگه با همون طلاهات خونه میخری

صداشم درنیار و به کسی نگو داری طلا پس انداز میکنی

🌸🌸

نه هم کل پولای خودت

هم تا میتونی از شوهرت بکن

همه و همه رو طلا بخر

سودش از ملکم بیشتره

به حد خوبی رسید باهاش به اسم خودت خونه بخر

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

چندین مورد در اقوام دیدم، تهش اون طبقه بین همه ی وراث تقسیم شده.نکن.همون با حقوقت به طلاهات اضافه کن

اگه به اسممون بزنه باز مشکل پیش میاد؟؟نمیخوام باعث ناراحتی بشم 

ابدا اینکارو نکن که روزی میرسه میشینی و به حال خودت و سادگی ک کردی گریه میکنی ...فعلا طلاهات را دودستی بچسب و تا میتونی پس انداز کن و اگه خونه ب اسمتون نیس ی مسکن مهر ثبت نام کن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خیر عزیزم اینکار را نکنید برای فروش به مشکل بر میخورید و هزار مسئله شخصی دیگه که ممکنه پیش بیاد

بدید یک قطعه زمین با متراژ کمتر به مرور بسازید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه هم کل پولای خودتهم تا میتونی از شوهرت بکنهمه و همه رو طلا بخرسودش از ملکم بیشترهبه حد خوبی رسید ب ...

خونه خییلی گرونه الان چند ساله من از مجردی تا حالا دارم کار میکنم نتونستم به اندازه ی یه واحد حتی کوچیک پول جمع کنم از طرفی تو شهر ما اپارتمان خیلی کمه شهر کوچیکه همه همو میشناسن زندگی تو اپارتمان برامون سخته ولی این خونه ویلاییه طبقه بالاش عبور مجزاس موقعیت خوبی داره 

مام طبقه بالای  پدرشوهرم رو ساختیم برای خودمون قبل عروسی 

ولی ما زمینش مال خودمونه قولنامه هم داریم  داداشاش زمین ساختمونی سهم خودشون رو بردن 

تو اگه از زمین خونه بقیه سهم دارن بهشون بگو بعدا پیله میکنن  ک سهم مارو بدی ولی فقط از طبقه پایین باید سهم هاشونو بخری بالاش ک دیگه خودتون ساختید

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

خیر عزیزم اینکار را نکنید برای فروش به مشکل بر میخورید و هزار مسئله شخصی دیگه که ممکنه پیش بیادبدید ...

با این شرایط باز شوهرم میگه من بلد نیستم ساخت و ساز و از این کارا بکنم حتی الان بخوایم اونجا رو بسازیم باید به داداشم بگم دنبال کاراش باشه به اون پول بدم که بسازه برامون منتظر شوهرم بمونم تا اخر عمر از اینجا تکون نمخوره کلا ادم بیخیالیه