2777
2789
عنوان

من دیگه تحملم تموم شده

528 بازدید | 48 پست

هفته ۱۵ بارداری هستم دیشب از شدت تهوع نخوابیدم، دیگه تحمل ندارم کاش می مردم و نمی خواستم این همه درد و رنج رو تحمل کنم

تو رو خدا برام دعا کنید

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یه کسی راهکاربده وافعا سخته قرص ضد تهوع خوردی

هر راهی بگید امتحان کردم

کلی قرص و دارو خوردم، می ترسم با این داروهایی که میخورم و بی فایده است ی بچه مریض گیرم بیاد

دیشب ۷ بار با معده خالی حالم بد شد ، دنده ها و دل و روده درد می کنه از بس عوق زدم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

تا ۳ ماه و نیم همینی اگر فقط حالت تهوع داری و بالا نمیاری دختره اما اگر دائما بالا میاری پسره اگر تنبل شدی برای حمام کردن دختره اگر تنبل شدی به کل دختره اگر زرنگی پسره اگر فقط ویار پنیر گردو و سبزی و بامیه و بخصوص شیرینی داری دختره برعکسش پسره من جنسیت ۳ تا بچه رو تا الآن توی  اقوام درست گفتم

( حالا باز یسری ها میان حرفامو تکذیب میکنن میگن نه ما اینجور نبودیم و فلان ) من تجربمو گفتم فقط دوستان

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

کاش تو واشه ما دعا کنی....خوش بحالت....دعا کن ...توالان یه فرشته ای که از تمام دنیا بریدی و به اون خدا میخای هدیه بدی ...خدا هم تو را در آغوش خودش کشیده میگه عزیزم میخامت....ویارم یک سال طول کشید...بعد بچه هم سه ماه کامل هم داشتم....چهار ماه اول بیسکویت و نان خشک خوردم....خیلی عجیب بود ...ولی الحمدلله الان یه پسر سالم وباهوش و با محبت زیاد خدا هدیه داده..الحمدلله

تا ۳ ماه و نیم همینی اگر فقط حالت تهوع داری و بالا نمیاری دختره اما اگر دائما بالا میاری پسره اگر تن ...

من سر پسرمو دخترم از مرغ کلا بدم میومد این یکی کلا فرق داره به نظرم هر بچه با بچه دیگه فرق داره

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

من سر پسرمو دخترم از مرغ کلا بدم میومد این یکی کلا فرق داره به نظرم هر بچه با بچه دیگه فرق داره

سومیو تو راه داری عزیزم؟ بسلامتی

سزارینی؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

تا ۳ ماه و نیم همینی اگر فقط حالت تهوع داری و بالا نمیاری دختره اما اگر دائما بالا میاری پسره اگر تن ...

دکتر تو سونوی آن تی ۸۰ درصد گفت دختره

بالا هم میارم ، عوق میزنم دل و روده ام بالا میاد اختیار ادرارم رو از دست میدم و شلوارم موقع عوق زدن کثیف میشه،