2777
2789
عنوان

من دیگه تحملم تموم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 48 پست
هر راهی بگید امتحان کردمکلی قرص و دارو خوردم، می ترسم با این داروهایی که میخورم و بی فایده است ی بچه ...

میگن سیرابی بخوری سه روز راحتی منم باید امتحان کنم😩

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

سرخ کردنی نخور غذاهای رب گوجه ای نخور نزار معدت پر بشه . نون بزار رو بخاری گردو بزار توش بخور... قرص دمیترون خیلی خوبه. لابد بچت دختره. دخترا خیلی بدویارن 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر تو سونوی آن تی ۸۰ درصد گفت دخترهبالا هم میارم ، عوق میزنم دل و روده ام بالا میاد اختیار ادرارم ...

اولین زایمانته؟ زایمان طبیعی نداشتی؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

تا ۳ ماه و نیم همینی اگر فقط حالت تهوع داری و بالا نمیاری دختره اما اگر دائما بالا میاری پسره اگر تن ...

من هم سر بچه اولم شیرینی سر این ترشی

هر دوتا زرنگ 

اولی ویار

دومی اصلا

هر دوتام دختر

گاهی درست پیش میره

اما نه لزوما همیشه

سومیو تو راه داری عزیزم؟ بسلامتیسزارینی؟

اره و واقعا سختمه نمیدونم واقعا تو حکمت خدا موندم یکی میخواد و نمیده یکی هم عین من با انواع روش باردار میشه🤦🏼واقعا الان دیگه تحمل تهوعو ندارم

نه طبیعی

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

اولین زایمانته؟ زایمان طبیعی نداشتی؟

نه بچه دومم هست، اولی هم پسر بود ویار شدید داشتم، ولی اونموقع صبر و‌تحملم بیشتر بود جوون بودم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
اره و واقعا سختمه نمیدونم واقعا تو حکمت خدا موندم یکی میخواد و نمیده یکی هم عین من با انواع روش بارد ...

مبارک باشه پا قدمش خیر باشه براتون

خب اگر نمیخواید دیگه یکیتون لوله هاشو ببنده

اخی عزیزمممم

خعیلی خوبه که طبیعیه من سزارین کردم و دیگه فوبیای سزارین گرفتم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

دکتر تو سونوی آن تی ۸۰ درصد گفت دخترهبالا هم میارم ، عوق میزنم دل و روده ام بالا میاد اختیار ادرارم ...

من قبل اینکه پیامتو بخونم گفتم چون تا حد مرگ میری بچت دختره. دخترا خیلی اذیت میکنن تو بارداری البتع تا سه ماهه تا جنین تشکیل بشه خوب میشی. بعد زیاد فشار نیار یه سطل سر بساه بزار پیش ریکلس بیار بالا

سیرابیدمیترون آبنبات لیموییلیموی تازهپسته شور همشون واس تهوع خوبه

دمیترون نازوفار اندانسترون متوکلوپرامید امپول سرم همه رو امتحان کردم مونده همین سیرابی اخه چی داره که جلوی تهوع رو بگیره 🤔

کاش تو واشه ما دعا کنی....خوش بحالت....دعا کن ...توالان یه فرشته ای که از تمام دنیا بریدی و به اون خ ...

خدا حفظش کنه

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
دمیترون نازوفار اندانسترون متوکلوپرامید امپول سرم همه رو امتحان کردم مونده همین سیرابی اخه چی داره ک ...

جز دمیترون هیچ نخور 

مبارک باشه پا قدمش خیر باشه براتونخب اگر نمیخواید دیگه یکیتون لوله هاشو ببندهاخی عزیزممممخعیلی خوبه ...

ممنون عزیزم🧡نمیبندن مگه غیر قانونی ببندی که میترسم انشاءالله بعد این دستگاه هم میزارم خسته شدم دیگه