2777
2789
عنوان

من دیگه تحملم تموم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 48 پست
ممنون عزیزم خدا گل پسرتونو حفظ کنه‌.از همون روز چهلم که دوازده بود دارو رو شروع کردن ؟با چه دوزی شرو ...

ممنون همچنین گل دختر شما رو

از همون روز دارو دادم دوز ۲۵

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون همچنین گل دختر شما رواز همون روز دارو دادم دوز ۲۵

عزیزم ببخشید مزاحمتون میشم چون تجربه دارید میپرسم ازتون 

دختر من توی ازمایش وریدی که ۳۳روزگی ازش گرفتم عددش ۳/۰۶ شد و نرمال ازمایشگاه تا ۸ بود‌.

من جواب ازمایشات وریدی رو بردم دکتر غدد دید.بعددمعاینه بالینی کرد شکم بچه رو درباره یبوست پرسید دور سر رو اندازه گرفت و از من پرسید که گردی صورت بچه به کی رفته ؟

خیلی نگرانم همش صورت بچمو نگاه میکنم و استرس گرفتم ینی چی صورتش گرده

و بعد اینکه دید من نگران شدم گفت نگران نباش من انقد اینارو با دانشجوهام مرور میکنم از بیمارا هم ناخواداگاه میپرسم.

خلاصه گفت یه ازمایش مجدد در ۵۰تا۶۰روزگی تو ازمایشگاهی که میگه بدم و جوابو ببرم.

ولی لحظه اخر گفت فکر نکنم داشته باشه 

گفتم دارو نمیخواد گفت نه برای عدد سه و چهار دارو شروع نمیکنن 

حالا از شما که تجربه دارین سوالم اینه که وقتی بچه عدد تیروییدش درحدی نیست که دارو بدیم ولی لب مرزه تکلیف چیه ؟درنهایت چی میشه ؟

عزیزم ببخشید مزاحمتون میشم چون تجربه دارید میپرسم ازتون دختر من توی ازمایش وریدی که ۳۳روزگی ازش گرفت ...

پسر من چهل روزگی آزمایش وریدی داد و بالا بود از همون روز قرص رو شروع کرد

عزیزم به نظرم به دکترت اعتماد کن،الکی که به بچه قرص نمیدن، همون تایمی که گفتن دوباره آز بده، ایشالا که چیزی نیست نگران نباش

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰