2777
2789
عنوان

از پدرم به شدت گله مندم چون بد بختم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 77 پست

عزیزم چه جالب که همسرت واست لوازم آرایش کادو میخره!

معلومه خیلی آدم باذوقیه که از این چیزا سر درمیاره🙂

و اینکه آرایشت حتما خیلی به دلش میشینه که واست از این  کادوها میگیره

همسر من که حتی تفاوت رژ گونه و رژلب رو نمیدونه 🥴

ولی به طور کلی هیچ آدمی نیس که همه چیزو با هم داشته باشه

خیلیام هستن وضع مالیشون خوبه اما از همسرشون راضی نیستن و خیلی مسائل دارن

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یادمه همینجا یکی گفت شغل دوم شوهرش فروش برگه آچاره!

میگفت درآمدشونم خوبه

خیلی واسم جالب بود، تا حالا این شغلو نشنیده بودم

میگفت برگه آچار با قیمت مناسب از بازار میخره و میبره واسه مشتریاش

فقط اوایل خیلی تبلیغات کرده تا مشتری جذب کرده

شغلای اینطوری که به سرمایه زیادی هم نیاز ندارن زیادن

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

از حرفات حس  خیلی خیلی بدی گرفتم 

حس آدمایی که سطحی و‌تنگ نظرن و همیشه هم‌دوقورت نیمه آشون باقیه

چرا فکر میکنید دختری که تا ۳۵ازدواج نکرده از بدیشه تویی که زود شوهر کردی از خوبیته؟! اونی که دیر ازدواج می‌کنه. از سختگیرشه از معیارهای سطح بالا و سخت گیرانشه اون دختر ارزشمند یه که نمیخواد فقط بگه ببینید شوهر کردم !!!

بنظر من که اگه بخوام صادقانه و خالصانه نظرمو بگم بخدا که شوهرت  حیف شده که با شما ازدواج کرده . همچین شوهری آرزوی هر دختر با اصالت و فهمیده اییه .حالا اگه روزی دو فصل کتکت میزد و با زنای هرزه می‌پرید محلت نمی‌داشت روسرت جا داشت!!؟؟

از فاز خیال و رویا دربیا فکر نکن اگه میمونی شاهزاده با اسب سفیدمیومد اتفاقا بهترین خواستگارا تو همین سن میان

از قدیم گفتن مال و ثروت از پیشونی زنه 

با شوهرت یک دل باش قدرشو بدون تنگ نظر و‌حسود نباش خداخودش میدونه چجوری  درای رزق و روزیشو  بروت باز کنه

میبینم باقی دخترا شوهراشون براشون کادو گوشی میخرن طلا میگیرن اما بهترین کادویی که من از همسرم گرفتم ...

می‌دونم این جمله خیلی تکراریه ولی حرف درست باید هزاران بار زده بشه تا ملکه ذهن آدم بشه. هیچ وقت باطن زندگی ات رو با ظاهر زندگی دیگران قضاوت نکن...من آدم میشناسم همه حسرت زندگی اش رو میخورند ولی فقط ما نزدیکانش می‌دونیم چی داره می‌کشه توی زندگی اش.خونه، ماشین، امکانات، پولشون از پارو بالا می‌ره ..از اون طرف زندگی لاکچری دارن توی مجازی..عکسهاشون رو ببینی میگی اینا لیلی و مجنون هستن ..ولی همیشه دعوا و حرف طلاق بین شونه.. اما در همین حین همیشه ظاهر زندگی اش عالیه از همه نظر ... اساسا هرکسی که ظاهر زندگی اش خیلی خوبه باید به باطنش شک کرد...من که هر وقت شک کردم رد خور نداشت حرفم درست در اومد.یه فامیلی داشتیم یعنی زن و مرد همیشه بهم میچسبیدن و خیلی لاو میترکوندن عجیب ...گفتم اینا جدا میشن هیچ کس باور نکرد ولی آخرش همونی شد که من می‌گفتم...

یعنی هرکسی پولداره هرشب با زنش دعوا داره؟؟؟.اینطوری قضاوت نکنید..آدم تا جای خود طرف نباشه نمیتونه در ...

گفتم لیاقتش همچنین ادمیه نگفتم پولدارها همه بد اخلاقن🤌🏻

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

یعنی هرکسی پولداره هرشب با زنش دعوا داره؟؟؟.اینطوری قضاوت نکنید..آدم تا جای خود طرف نباشه نمیتونه در ...

اگه شوعرش بیعار بود درکش میکردم میگه کادو لباسو لوازم ارایش میخره طلا میخوام🤌🏻همین شما ها هستین که با درک‌ کردن الکی چالش ایجاد میکنید تو زندگیشون کاش دوستیمون دوستیه خاله خرسه نباشه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

اگه شوعرش بیعار بود درکش میکردم میگه کادو لباسو لوازم ارایش میخره طلا میخوام🤌🏻همین شما ها هستین که ...

حالا نگفته من چند کیلو طلا می‌خوام که شما اینطوری میگی ... بعدشم داره دور نمیریزه پولش رو که همین طلا سرمایه زندگی شون میشه ... می‌دونم انتظار فراتر از حد توان همسر داشتن درست نیست و اینکه طلا هم گرونه  ، ولی هر چند سال یه بار که میشه یه تیکه کوچیک خرید! چرا انتظار دارین زن همه آرزو هاش رو توی دلش بسوزانه فقط بخاطر اینکه طرفش آدم خوبیه؟مگه خودش شمره؟

حالا نگفته من چند کیلو طلا می‌خوام که شما اینطوری میگی ... بعدشم داره دور نمیریزه پولش رو که همین طل ...

عجب باشه شما درست میگی احتمالا از قیمت روز افزون مواد خوراکی و بالا رفتن طلا هم خبر ندارین الان اون عده که از زندگی جلو لودن تو خرج و مخارج کم میارن چه برسه این اقا که از اولم نداشته

گفتم لیاقتش همچنین ادمیه نگفتم پولدارها همه بد اخلاقن🤌🏻

اینکه آدم انتظار داشته باشه رفاه اقتصادی داشته باشه یا هراز چند گاهی یه دلخوشی براش رقم بخوره توی زندگی باعث نمیشه لیاقت زندگی با آدم بد پولدار داشته باشه...

اینکه آدم انتظار داشته باشه رفاه اقتصادی داشته باشه یا هراز چند گاهی یه دلخوشی براش رقم بخوره توی زن ...

ادم باید شکر گزار باشه نه توقع فضایی داشته باشه باید نسبت به وضعیت زندگیش توقع کنه اون مرد بیچاره چه گناهی کرده

خیلیا الان دارن با این حقوقا زندگی میکنن 

خوشبختی یه چیز درونیه 

تو باید حسش کنی 

با هیچ پول و گوشی و طلایی نمیاد 

یه نگاه به زندگیت بکن داشته هاتو ببین 

و از داشته هات لذت ببر 

زندگی همین لحظه هاست گاهی یه لبخند هم میتونه یه جوری آدمو خوشحال کنه که صد کیلو طلا هم نمیتونه 

قطعاً تا الان شوهرتو شناختی و از دلش خبر داری 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عجب باشه شما درست میگی احتمالا از قیمت روز افزون مواد خوراکی و بالا رفتن طلا هم خبر ندارین الان اون ...

من جنبه اقتصادی اش رو هم در نظر گرفتم گفتم یه تیکه کوچیک طلا میتونن برای خودش یه پس انداز باشه!!! و اینکه وضعیت اقتصادی برای همه بده.. اما این بدتره که بگی چون وضعیت بده باید بسوزی و بسازی و دم نزنی...حداقل آدم ناراحتی اش رو میتونه بروز بده...ضمن اینکه این خانم حتی بد شوهرش رو هم نگفته مثل همه از وضع اقتصادی ناراحته...خوبی شوهرش رو میگه ولی خواسته دل خودش رو هم میگه...نیاز نیست حتما یه طرف ماجرا رو شمر کنیم اون طرف رو امام حسین ...هر دو طرف توی جایگاه خودشون حق دارن...

من جنبه اقتصادی اش رو هم در نظر گرفتم گفتم یه تیکه کوچیک طلا میتونن برای خودش یه پس انداز باشه!!! و ...

این خانوم میتونه در کنار همسرش کار کنه الان بگه کاش مجرد میموندم به نظرت خیلی خوبه شوهر شما به شما بگه کاش نمی گرفتمت یا کاش فلانی رو میگرفتم میگی اخی عزیزم حق داری

ادم باید شکر گزار باشه نه توقع فضایی داشته باشه باید نسبت به وضعیت زندگیش توقع کنه اون مرد بیچاره چه ...

شما فکر می‌کنی وقتی من میگم حق داره منظورم اینه که آقا حتما باید بره این چیزها رو فراهم کنه!!! من میگم اینکه این خانم یه همچین خواسته ای توی دلش داشته باشه گناه نیست ... حالا اون آقا میتونه فراهم کنه ، نمیتونه حونش سلامت هیچ گناهی نکرده... واقعا رسیدن به خرج زندگی سخته ... ولی سوزاندن آرزو توی دل هم سخته ... بخاطر همین ما دلداری می‌دیم توامان با اینکه خوبی های زندگی و همسرشون رو یادآوری می‌کنیم(این دوستی خاله خرسه نیست در نظر گرفتن عاطفه و اقتصاد با همدیگه است.شما همه کامنت های من رو بخونی متوجه منظور نظر من میشی)در نظر گرفتن هر دو طرف ماجراست...انسان به امید و آرزو زنده است حالا ما بیایم بگیم غلط کردی باید آرزو رو توی دلت بسوزونی چون همسر توانش رو نداره؟ این دردناک و ظالمانه است...همون‌طور که سختی معیشت رو برای مرد در نظر میگیریم باید عواطف و خواسته های زن رو هم در نظر بگیریم(زنه و عواطف و احساساتش)...همون‌طور که میگیم خرج زندگی رو کشیدن سخته و مرد تحت فشاره و نباید فشار هاش رو بیشتر کرد از اون طرف نباید تلخی بکنیم  به زنی که داره با این سختی ها میسازه و زندگی می‌کنه...من میگم هر دو طرف ماجرا حق دارن.