من ۲۲ سالگی ازدواج کردم با ادمی که هیچیییییییی پول نداشت و همه زندگی و سختیاش روی دوش منه و شوهرم با یه حقوق ده تومنی حتی یه عروسی درستو حسابی هم برام نگرفت اما...
همش میگم کاش بیشتر صبرمیکردم بالاخره مثل اونایی که تا ۳۵ سالگی میمونن اما یه شوهر عالی گیر میارن منم ...
اینجور موارد خیلی کم هستند ...مخصوصا که آقایون اکثرا سمت خانم های مسن نمیرن خیلی راحت با دختر های ده یا حتی ۱۵سال کوچیک تر از خودشون ازدواج میکنند...موندن برای یه موقعیت بهتر یه جور قمار روی زندگی به حساب میاد...سن ۳۵سالگی به بعد برای بچه دار شدن اصلا خوب نیست یعنی دکتر ها خیلی سخت گیری میکنند همینجوری که بچه دار شدن کلی هزینه داره سن بالاتر بدتر هم هست ..مرد ها همه اینها رو مد نظر قرار میدن.بعدشم وقتی موقعیت مالی شون خوبه چرا بجای اینکه برن یه دختر جوان ۲۰ساله ترگل ورگل رو بگیرن باید برن یه زنی که تراوت جوانی اش داره کم کم از دست میره رو بگیرن؟؟اگر قرار باشه با یه آدم پولدار ازدواج کنی همون سنین جوانی بیشترین احتمالش هست نه سن بالاتر...پس الکی حرص نخور زندگی رو به خودت و شوهرت تلخ نکن...من اینقدر توی این زمینه با دیگران حرف زدم که انتها نداره میتونم تا آخر دنیا برات قصه های جورواجور و مختلف بگم از سرنوشت های متفاوت ولی چکیده همه شون همینه که در جوانی با یه آدم خوب ازدواج کنید حتی اگر طرف بی پول بود.پس اگر طرفت آدم خوبیه اصلا ناراحت نباش و حرص احتمالات محال رو نخور... بهترین کار رو کردی!!!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا ی ناکرده اگه شوهرت مثل بابات بود چی میکردی من پولدار دیدم که آارمش ندارند درسته این حرف ها کلیشه ای شده ولی باور کن هیچ چیز ببالاتر ا زسلامت روح و جسم همسرتون نیست
شما از جو متشنج خونه پدرت به ارامش رسیدی همسرت مرد خوبیه همراهته و در حد توان بهت کادو میده اینا رو نمیبینی و میگی چرا گوشی بهم کادو نداده. خیلی از اونایی ک وضع مالی خوبی دارن شوهر خسیس دارن خرجشون نمیکنه شوهر شکاک دارن نمیذاره از خونه برن بیرون. برو خداتو شکر کن و بچسب به زندگیت