2777
2789
عنوان

از پدرم به شدت گله مندم چون بد بختم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 77 پست
این خانوم میتونه در کنار همسرش کار کنه الان بگه کاش مجرد میموندم به نظرت خیلی خوبه شوهر شما به شما ب ...

من هیچ جایی از تاپیک نخوندم که خانم گفته باشه من این حرف ها رو به شوهرم گفتم...برداشت من اینه که در مقام درد و دل این موضوع رو با ما در میان گذاشته...

همش میگم کاش بیشتر صبرمیکردم بالاخره مثل اونایی که تا ۳۵ سالگی میمونن اما یه شوهر عالی گیر میارن منم ...

اینجور موارد خیلی کم هستند ...مخصوصا که آقایون اکثرا سمت خانم های مسن نمیرن خیلی راحت با دختر های ده یا حتی ۱۵سال کوچیک تر از خودشون ازدواج میکنند...موندن برای یه موقعیت بهتر یه جور قمار روی زندگی به حساب میاد...سن ۳۵سالگی به بعد برای بچه دار شدن اصلا خوب نیست یعنی دکتر ها خیلی سخت گیری میکنند همینجوری که بچه دار شدن کلی هزینه داره سن بالاتر بدتر هم هست ..مرد ها همه اینها رو مد نظر قرار میدن.بعدشم وقتی موقعیت مالی شون خوبه چرا بجای اینکه برن یه دختر جوان ۲۰ساله ترگل ورگل رو بگیرن باید برن یه زنی که تراوت جوانی اش داره کم کم از دست می‌ره رو بگیرن؟؟اگر قرار باشه با یه آدم پولدار ازدواج کنی همون سنین جوانی بیشترین احتمالش هست نه سن بالاتر...پس الکی حرص نخور زندگی رو به خودت و شوهرت تلخ نکن...من اینقدر توی این زمینه با دیگران حرف زدم که انتها نداره میتونم تا آخر دنیا برات قصه های جورواجور و مختلف بگم از سرنوشت های متفاوت ولی چکیده همه شون همینه که در جوانی با یه آدم خوب ازدواج کنید حتی اگر طرف بی پول بود.پس اگر طرفت آدم خوبیه اصلا ناراحت نباش و حرص احتمالات محال رو نخور... بهترین کار رو کردی!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه جالب که همسرت واست لوازم آرایش کادو میخره!معلومه خیلی آدم باذوقیه که از این چیزا سر درمیاره ...

باز شوهر تو خوبه من موهام تا کمرم بود زدم تا سر شونه ام شوهرم اومد خونه گفت یه تغییر کردی...ابروهات رو رنگ کردی؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣

خداروشکرکه شوهرت مردخوبیه هرکسی مشکلی داره اما توشکرخدا وضعیتت بدترنیست شانس آوردی شوهرت اخلاقش خوبه ایشالله خداروزیتونوبرسونه

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

سلام آره حق داری بی پولی سخته  اما میگی دیگه تلاش میکنه بعدم 

تورم آدم بخاد هم نمیتونه پیشرفتی داشته باشه 

باور کن اخلاق مهم تر از پول بخدا به دین به آیین اخلاق مهم تره 

با عشق زندگیتو بکن تو چمدونی یه رب دیگه زنده ای یا نه 

مال دنیا تو دنیا میمونه 

میشه نظر بدید و دلداریم بدید حالم خیلی بده

خدا ی ناکرده اگه شوهرت مثل بابات بود چی میکردی من پولدار دیدم که آارمش ندارند درسته این حرف ها کلیشه ای شده ولی باور کن هیچ چیز ببالاتر ا زسلامت روح و جسم همسرتون نیست

خدایا شکرت

میشه نظر بدید و دلداریم بدید حالم خیلی بده

شما از جو متشنج خونه پدرت به ارامش رسیدی همسرت مرد خوبیه همراهته و در حد توان بهت کادو میده اینا رو نمیبینی و میگی چرا گوشی بهم کادو نداده. خیلی از اونایی ک وضع مالی خوبی دارن شوهر خسیس دارن خرجشون نمیکنه شوهر شکاک دارن نمیذاره از خونه برن بیرون. برو خداتو شکر کن و بچسب به زندگیت

دختر بدی نیستی؟؟ خوب بودنو برای من معنا کن؟! حسرت زندگی دیگرانو که میخوری! میگی کسانی که سرشون به تن ...

فوق العاده بود درکت 

احسنت 

دلم میخواد باهات حرف بزنم

حس میکنم میشه باهات درد و دل کرد یا مشورت

خوشحالم این جور افراد هم تو این سایت هستن

حاللا اگه شوهر نکرده بودی میومدی میگفتی شوهر میخوام ،خداروشکر کن که شوهرت مرد خوبیه ‌.کم کم با جمع کردن پولدارم میشید

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه

چرا زندگی خودتو با دیگران مقایسه میکنی؟از باطن زندکیشون باخبری؟همسرت ادم خوبیه همین قدر بدون،چه فرقی داره هدیه ارزش مادیش جقدر باشه؟مهم اینه میگیره،یسر برو دادکاه خانواده،ببین چقدر پولدار ......تو همین سایت ببین،

ازدواج تمام زندگی نیست اما بخش خیلی مهمی از زندگی هست... خیلی از اون خانمهایی که الان پشیمون هستن از ...

واقعاااا من ک برنامم این بوو مجرد بمونم الان اینطور گفتین یطورشدم😑

خب بجاش ی بچه از پرورشگاه میارم بگه مامان اینطوری چی