داشتم با نامزدم صحبت میکردم عکس فرستادم براش نوشت حسابی تحریک شدم و فلان بعد بلافاصله گفت بریم بخوابیم تعجب کردم ولی چیزی نگفتم پنج دیقه بعد خدافظی پیام دادم دیدم نتش بازه رفته خود ارضایی کنه صددرصد اره؟بعد اوند پیام داد باز ازش پرسیدم فیلم مثبت هجده میبینی گفت نه خیلی اعصابم خورده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از اون حرفا بوداهزار برنامه قفل هست بعدشم زنشه مواظبه
نه عزیز دلم حرف عجیبی نبود دقیقا یکی از اقوام ما متاسفانه این اشتباه رو کرده بود و اشتباها عکس بدون پوشش خانومش رو برای همکاراش فرستاده بود واقعا دیگه نمیتونست بره محل کارش بخاطر همین که دیدم دارم اینو میگم
شوهر منم اون اوایل فیلم زیاد میدید حتی گاهی اوقات با هم میدیدیم زیاد حساسیتی نشون ندادم شوهرمم دیگه از سرش افتاد فیلم دیدن... نامزدت اگه اهل فیلم باشه هر کار کنی بازم میبینه مگر اینکه خودش نخواد ببینه پس الکی اعصاب خودتو و اون بیچاره رو خرد نکن
الان ینی چه حسی بهش دست داده وبتی این سوالو پرسیدم کاش زود تصمیم نمیگرفتم
حس خاصی دست نمیده چون مردا این کار و نیاز طبیعی میدونن وقتی زنشون پیششون نیست ،توام اگه حساسی اگه نمیتونی بری پیسس تحریکش نکن چون دیگه زن و مرد نداره یه سری چیزا ادمو میبره هپروت ولی به رو اوردن فقط قبح قضیه رو میبره