2777
2789
عنوان

به نظرتون خود ارضایی میکرد تورو خدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 59 پست
اره دیوونه شدم از عشق زیاد خودمم میدونم

همین دیوونه بازیا زندگی رو‌به باد میده

همیشه سعی کن به اعصابت مسلط باشی

انقدر دنبال مچ گیری و کاراگاه بازی نباش🤦‍♀️

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین دیوونه بازیا زندگی رو‌به باد میدههمیشه سعی کن به اعصابت مسلط باشیانقدر دنبال مچ گیری و کاراگاه ...

به خدا دست خودم نیستیه لحظه خون به مغزم نمیرسه میترسم خستش کنمبه هیشکی اعتماد ندارن

اشتباه از توئه که توی دوره نامزدی براش عکس میفرستی حساب اینو نکردی خدای نکرده یک درصد به هم بخوره؟

ادم برا شوهرشم نباید عکس بفرسته 

خيليا شوهرشون تو موقع جدایی سو استفاده کردن

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

درک نمیکنی که دیوونشم دوس ندارم از این کارا بکنه🥲🥲🥲

درک می کنم ولی بیان کردن این موضوع به وضوح اصلا نتیجه‌ی خوبی نداره. یعنی حتی اگر اینکارو نکرده باشه هم خودت با این حرفت مهر تأیید رو روی اینکار زدی.

یعنی این احتمال رو میدی که اینکارو انجام بده.

اونم با خودش میگه وقتی خودش احتمال اینو میده پس برم انجام بدم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ادم برا شوهرشم نباید عکس بفرسته خيليا شوهرشون تو موقع جدایی سو استفاده کردن

دقیقا علاوه بر اون اینکه

کدوم شوهریه که از زنش عکس بی حجاب یا بدون پوشش بخواد چون میدونه ممکنه یهو اشتباهی دستش بخوره برا کسی بفرسته یا کسی توی گوشیش ببینه

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

شوهرمه رابطمون کامله ابن کارا چیه اخه

دگ وقتی ادم میزنه بالا این چیزا حالیش نیاون لحظه ک در دسترس نیستی،فک میکنم قبل اینک عکس بفرستیم تحریک شده بود اینو فرستادی دگ امپر زد بالا،ولی خب بد ب دلت راه نده ان شاء الله ک چیزی نیس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

همین دیوونه بازیا زندگی رو‌به باد میدههمیشه سعی کن به اعصابت مسلط باشیانقدر دنبال مچ گیری و کاراگاه ...

صد در صد موافقم کارآگاه بازی زندگی رو سیاه میکنه هرچی بیشتر به طرفت اعتماد کنی و سرک نکشی خوشبخت تری