2777
2789

شدم یه ادم که همیسه مریض وسواس فکری و یه عالمه قرص اعصاب میخوره کاش مادر شدن ازمون داشت 

تا هر ادمی مادر نمیشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین بشین خوبی هاست بنویس 

همین که به دنیا اوردتت برات زحمت کشیده. قطعا خوبی هم داره اونا رو در نظر بگیر خودت اینجوری راحت تری و روانت ارومتره 

و منتظر نباش بهت محبت کنه فکر کن با یه مریض در ارتباطی 

ببین بشین خوبی هاست بنویس همین که به دنیا اوردتت برات زحمت کشیده. قطعا خوبی هم داره اونا رو در نظر ب ...

کاش بدنیا نمی اورد من با خواست خودم نیومدم ولی به خاطر اون تبدیل شدم به ی ادم ک هرروز باید قرص اعصاب بخوره  

کاش میشد دیگه نبینمش

شماخودت اگه درحال مرگ بودی بیجان روی زمین مادرت میدید شمارو اما ول میکرد میرفت یه نفردیگه به دادت می ...

ببین برای من پیش نیومده پس نمیتونم قطعی بگن و دروغ بگم اما شرایطی دیگه پیش اومده که خیلی در حقم ظلم شده و زندگیم زیر و رو شده اما بخشیدم چون اینجوری خودم راحت ترم و وابسته به قرص نمیشم . ببخش و بزار روی نا آگاهی اش

ببین بشین خوبی هاست بنویس همین که به دنیا اوردتت برات زحمت کشیده. قطعا خوبی هم داره اونا رو در نظر ب ...

مگه به دنیا آوردن یه کودک لطف و محبته؟ شاید گاهی اوقات بدنیا آوردن یک کودک ظلم هم باشه

مگه به دنیا آوردن یه کودک لطف و محبته؟ شاید گاهی اوقات بدنیا آوردن یک کودک ظلم هم باشه

بله اگر اینجوری در نظر بگیره روان خودش ارومتره . در هر صورت اون مادر توی بارداریش سختی کشیده زحمت کشیده پس قابل احترامه. الان به استارتر بگم مادرت بده اشتباه کرده و ... کمکی نمیکنه و حالش بد می‌کنه اما این حرف های که زدم بهش ایمان دارم 

در نظر بگیریم ما اومدیم کنار افرادی قرار گرفتیم که باید صبر کنیم براشون و کمک کنیم به بهبودی حالشون تا تکامل پیدا کنیم و گوهر وجودی خودمون شفاف تر شه. سخته اما اگر اینطور در نظر بگیریم خودمون ارومتریم 

و اینم بهش معتقدم قبل از به دنیا اومدن ما ما خانواده مون بین چند تا خانواده انتخاب میکنیم پس این که الان هست بهترینش بوده یا حکمتی توش هست که اینجا هستیم 

من اینا رو میگم چون با تمام وجودم در شرایطی هستم که این حرف ها آرومم می‌کنه تا بتونم کنار افرادی باشم که اذیتم میکنن اما آروم هستم

بله اگر اینجوری در نظر بگیره روان خودش ارومتره . در هر صورت اون مادر توی بارداریش سختی کشیده زحمت کش ...

بارها همین حرفا ب خودم زدم اما نمیدونم یهو باز از چیزی ک من قبول کردم همینه بدتر میشه و من واقعا نمیکشم منم انسانم

بارها همین حرفا ب خودم زدم اما نمیدونم یهو باز از چیزی ک من قبول کردم همینه بدتر میشه و من واقعا نمی ...

حق داری عزیز دلم 

مادرت اگر میتونی مشاوره ببر یا به فامیل و دوستی که مادرت به خرفش گوش میده صحبت کن بیاد باهاش حرف بزنه 

اگر این کار ها رو هم کردی و جواب نداده دیگه تو تمام تلاشم کردی به این فکر کن با صبوری آت گوهر وجودی ات درخشان تر میشه و خودت اذیت نکن . منتظر محبت دیگران نباش و خودت به خودت محبت کن